Айк Мнацаканян, бронзов медалист от световното и европейското първенство в

...
Айк Мнацаканян, бронзов медалист от световното и европейското първенство в
Коментари Харесай

Айк Мнацаканян качва категорията за новия сезон

Айк Мнацаканян, бронзов медалист от международното и европейското състезание в класическия жанр, качва категорията за новия сезон.

Националът ще се бори към този момент в олимпийската до 77 кг с упоритост да вземе квота за игрите Токио 2020. Досега натурализираният у нас арменец завоюва и трите си оценки до момента в по-долната категория до 72 кг, която е неолимпийска. На разлъка със остарялата си категория Айк почерпи съотборниците си с печено агне въз основата на Белмекен, с благопожелание новата да му донесе още по-големи триумфи.

Тимът ще остане на лагер на високопланинската база до 21 януари, където се приготвя с националите на Сърбия, водени от Стоян Добрев. Дебютът за Айк при 77-килограмовите ще бъде на родния шампионат в София от 23 януари. С мъжете на лагер е и младият ни гений Едмонд Назарян, който към този момент иа 5 оценки от огромни шампионати за кадети, в това число и две европейски трофеи. На сбора на Белмекен отборът, воден от двукратния олимпийски шапион Армен Назарян, получи и новата си екипировка за сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР