Аякс приема Тотнъм в полуфинален реванш от Шампионската лига тази

...
Аякс приема Тотнъм в полуфинален реванш от Шампионската лига тази
Коментари Харесай

Ще има ли английски финал в Шампионската лига

" Аякс " приема " Тотнъм " в полуфинален реванш от Шампионската лига довечера от 22 часа. Холандският гранд завоюва първата среща с 1:0, само че след станалото нощес на " Анфийлд " британският отбор има учредения да се надява на щастлива развръзка.

Преди часове " Ливърпул " съкруши " Барселона " с 4:0 (0:3 в първия двубой) и е финалист за конфликта за оценката на 1 юни в Мадрид.

" Аякс " се устремил към " требъл ". Преди броени дни отборът разгроми " Вилем II " за Купата на Холандия с 4:0 и прегърна оценката за 19-и път. А не беше печелил трофей от 2014 година " Аякс " е и в борбата за купата в страната си.

Треньорът Ерик Тен Хаг може да разчита на всички най-хубави футболисти, с които разполага за реванша с " шпорите ".

" Тотнъм " е без водача си в офанзива Хари Кейн, само че най-малко се завърща кореецът Сон, който не игра през предходната седмица поради наказване. На линия са също Муса Сисоко и Ян Вертонген, който потегли в огромния футбол от " Аякс ".

Така треньорът Маурисио Почетино има повече варианти за състава си, в сравнение с в Лондон. Липсват обаче Хари Уинкс и Давинсон Санчес.

" Тотнъм " в никакъв случай до момента не играл на край в шампионския шампионат, до момента в който " Аякс " се надява да го доближи за първи път след 1996 година, когато загуби от " Ювентус " с дузпи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР