Авторският концерт-спектакъл на Виктор Калев Грамофонът ще гостува в гр.

...
Авторският концерт-спектакъл на Виктор Калев Грамофонът ще гостува в гр.
Коментари Харесай

Виктор Калев гостува с Грамофонът на септемврийска сцена

Авторският концерт-спектакъл на Виктор Калев „ Грамофонът ” ще гостува в гр. Септември на 15-ти октомври /събота/, от 19.00 часа в Общински спектакъл " Възраждане ", оповестяват от пресцентъра на общината в града.

Един грамофон, един артист, един свят. Или… по какъв начин се сбъдват фантазиите. Един необикновен концерт-спектакъл с присъединяване на неповторимия артист Виктор Калев! Спектакъл, който цялостни всички зали, на всички места, където се показва!

„ Грамофонът “ е вълнуващо странствуване през годините, заредено с носталгия, комизъм и обич, в което фенът ще стане съпричастен към една сбъдната фантазия.



„ Ще бъда себе си в това зрелище. Но по едно и също време с това ще изиграя към 30 разнообразни хора, ще изпея към 20 песни с гласовете на истинските им реализатори. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите безредици в този театър “- споделя Виктор Калев.

Спектакълът е построен върху персонални истории на артиста и известни песни на български реализатори. Текстовете са на Ваня Щерева.

Представленията ще бъдат от 15,00 и от 19,00 часа. Билетите на цени 20 или 25 лева могат да се купят от Общински спектакъл " Възраждане ". За повече информация - тел.: 0877 00 11 86.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР