Авторския спектакъл на Боян Иванов Три диоптъра щастие можем да

...
Авторския спектакъл на Боян Иванов Три диоптъра щастие можем да
Коментари Харесай

Кукленият театър с премиерно представление за възрастни днес във Варна

Авторския театър на Боян Иванов " Три диоптъра благополучие " можем да гледаме през днешния ден във Варна, припомня Moreto.net.

Той ще стартира в 21 часа, в обновената лятна сцена на Кукления спектакъл - Малък летен спектакъл (в комплекса на Кукления спектакъл, ул. " Драгоман " № 4).

Сценографията и костюмите са дело на Ванина Цандева, хореографията - на Таня Соколова, съветник на куклени подиуми е Вера Стойкова. В функциите ще забележим: Галин Гинев, Боян Стоянов, Гергана Господинова, Стоян Стоянов, Веселина Калчева, Красимир Добрев, Евгения Василева, Диана Цолевска, Теодор Христов, Вера Стойкова, Елица Данаилова, Мария Томова, Борис Коев, Иван Шумаров.

" Три диоптъра благополучие " е едно извънредно зрелище от скечове, което стартира със женитба и бързо въвлича феновете в лабиринт от обстановки, в които с възприятие за комизъм добре познатото е огледано от непредвиден ъгъл. Хора, а понякога и кукли, се впускат в хаоса, задвижен от претекста - какво ни свързва и обвързва посред ни, от време на време прочувствено, от време на време единствено официално. И постоянно в търсене на щастието. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР