Авторитетното френско издание Екип не демонстрира особени познания относно българския

...
Авторитетното френско издание Екип не демонстрира особени познания относно българския
Коментари Харесай

Екип тотално се обърка за Георги Костадинов

Авторитетното френско издание " Екип " не показва особени знания по отношение на българския народен тим, който е противник на Франция в събота по пътя на " петлите " към Мондиал 2018.

Колегите разгласяват публикация за дуела, като показват, че наследникът на Димитър Бербатов в българската селекция се споделя... Георги Костадинов. Двамата играят на разнообразни позиции, а също така журналистът, който е създател на дописката, твърди, че Костадинов е футболист на... Левски.

Да, до наскоро халфът бе част от " сините ", само че през лятото мина в израелския Макаби (Хайфа) като свободен сътрудник. Иначе Костадинов е разгласен като заплаха №1 за французите, защото е отбелязал 3 гола в последните си 3 мача. Набляга се, че семейството е като тази на палача на " петлите " от 1993 година - Емил Костадинов.

Другата неточност в материала още веднъж е обвързвана с полузащитника. Твърди се, че той е вкарал гол в първия дуел сред двата тима, изгубен с 1:4 от " трикольорите " на " Стад дьо Франс ". Тогава обаче попадението за " лъвовете " бе дело на Мишо Александров, който откри резултата от дузпа.

 Георги Костадинов с първи гол за Макаби (Хайфа)
Георги Костадинов с първи гол за Макаби (Хайфа)

Бившият футболист на Левски се отпуши за израелците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР