Авторите представят своята машина като “елитно бизнес-купе за всеки, който търси баланс

...
Авторите представят своята машина като
“елитно бизнес-купе за всеки, който
търси баланс
Коментари Харесай

Шоу-карът Qiantu Concept 1 предрича появата на нов седан - видео

Авторите показват своята машина като “елитно бизнес-купе за всеки, който търси баланс сред фамилията и кариерата си ”. Става дума за четириврат седан със задни “самоубийствени ” /отварящи се против придвижването врати/.

Както и останалите творби на китайската компания Qiantu Motor, Concept 1 е електромобил. Той е развъртян въз основата на спортния модел K50 и съставлява негова “одомашненна ” версия. Впрочем, това не е попречило да бъде оборудван с пълно задвижване и два мотора с обща мощност от 320 кВт (435 к.с.).

Qiantu Motor е китайска старт-ъп компания, създадена през 2014-а година, която през 2016-а се трансформира в пълноценна компания. Тя има към този момент цех в град Сучжоу провинция Цзянсу и в края на предходната година пусна първата пробна партида на първия си модел.

Приборно табло и централен екрана просто няма, а всички данни се изкарват проекционно на предното стъкло. Предните места са най- ”елитните ”, което е подчертано със особено зониране и златистата им тапицерия.

Формата Y-образните светодиодни фарове и задни светлини е призвана да напомня крилата на водно конче. Това насекомо присъства дизайнерски навсякъде в модела, с изключение на в името Qiantu, което се превежда като “бъдеще ”.



Оказва се че бъдещата моделна гама на марката Qiantu ще включва купето K50 (плюс родстър на негова база), хечбека K20 и бизнес-седан. За кросовър към този момент няма и капка намек, а по-скоро компанията ще предложи вместо него седемместен ван – категория която се употребява с огромна популярност в Китай.



Първите коли – от модела К50, ще се появят на пазара в Поднебесната империя още това лято, като произвеждане на завода на Qiantu Motor в Сучжоу
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР