Авторът на две попадения за Манчестър Юнайтед - Марсел Забицер,

...
Авторът на две попадения за Манчестър Юнайтед - Марсел Забицер,
Коментари Харесай

Забитцер: Пуснахме глупави голове

Авторът на две попадения за Манчестър Юнайтед - Марсел Забицер, изрази отчаяние от неналичието на централизация и изпуснатата победа против Севиля в първи четвъртфинал в Лига Европа. Забицер осъществя два гола през първата част, само че Юнайтед не съумя да задържи  преднинаната си и позволи тъждество 2:2 след два автогола на Маласия и Хари Магуайър.

Манчестър Юнайтед не печели мач в евротурнирите, откакто има преднина от два гола, за първи път от 2011 година, когато позволи тъждество 3:3 с Базел.

" Този мач беше като влакче на ужасите. Изиграхме положително първо полувреме, само че през второто допуснахме два глупави гола поради липса на централизация ", сподели Забицер пред BT Sport.

Мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг отдаде равенството на неприятен шанс.

" Държахме мача в наши ръце, водехме с 2:0, трябваше да вкараме трети и четвърти гол. „ Знам, че можеше да се оправим по-добре в последната част на мача, трябваше да бъдем по-спокойни и да се възползваме от нашите благоприятни условия за контраофанзива, само че не го направихме. Нямахме малко шанс със отбраната, два автогола ни скапаха вечерта ", разяснява загар Хаг пред BT Sport.

Наставникът увери, че травмата на бранителя Лисандро Мартинес не е толкоз тежка, колкото се очакваше.

Според първичните прогнози Мартинес е получил сериозна травма на ахилеса, която ще постави завършек на сезона му.

" Не мога да кажа какво е, само че не е ахилесът. Говорих с него и той е добре и е спокоен ", сподели нидерландецът.

Мартинес се причисли към листата с контузени играчи, в който попадат нападателят Маркъс Рашфорд, левият бранител Люк Шоу и централният защитник Рафаел Варан, който трябваше да бъде сменен на полувремето против Севиля от Хари Магуайър./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР