Автор: Владислав Наков“Съединените щати заявиха, по дипломатически канали, че не

...
Автор: Владислав Наков“Съединените щати заявиха, по дипломатически канали, че не
Коментари Харесай

Лавров: По дипломатически канали САЩ ни казаха, че не планират пряка война с Русия и няма да изпращат военни специалисти в Украйна

Автор: Владислав Наков
“Съединените щати обявиха, по дипломатически канали, че не желаят и няма да водят война непосредствено с Русия, а също по този начин не възнамеряват да изпращат свои военни експерти в Украйна по отношение на прехвърлянето на системи за противовъздушна защита " Пейтриът "  на Киев ”. Това съобщи в сряда съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за предаването „ Голямата игра “ по Първи канал.

“Попитахме американците, по каналите, с които нашето посолство към момента разполага, дали решението за прекачване на батерията Patriot, поради сложността на потреблението ѝ, значи, че там (в Украйна ) ще има американски експерти. Доста просторно ни обясниха, че това не е планувано, точно тъй като американците не желаят и няма да водят война директно против Русия, а “Пейтриът “ ще бъде пуснат в деяние до няколко месеца, до момента в който украинските военни овладеят тази технология “, сподели Лавров.
Министърът означи, че Русия би желала да позволи обстановката към Украйна допустимо най-скоро, само че отбраната на цивилното население и запазването на живота на бойците е приоритет.
“Разбира се, ние желаеме да сложим завършек на тази обстановка, която Западът отприщи против нас посредством Украйна, допустимо най-скоро, само че приоритет за нас е животът на бойците, животът на цивилните, които остават в зоната на бойните дейности “, акцентира Лавров.

За американските военни в Украйна
“Стотици американски бойци в този момент са в Украйна, а офисът на американския боен аташе дава директни консултантски услуги на Киев!, сподели министърът.
“Десетки, може би даже стотици американски бойци са в Украйна. Те са били там и преди държавния прелом. Офицери от Централно разузнавателно управление на САЩ са заемали най-малко един етаж в Службата за сигурност на Украйна ”, сподели още Лавров.
“Там [в Украйна] също има група експерти, които, както Пентагонът изясни в Конгреса, през всичките тези месеци направляваха по какъв начин се употребяват американските оръжия “, продължи Лавров. “Затова, когато Конгресът се опита да изиска основаването на специфичен механизъм, Пентагонът сподели: „ Не, ние към този момент следим всичко там “.
Лавров съобщи, че Пентагонът се пробва да анулира възбраната във бюджета за защита на Съединени американски щати за финансиране на полка " Азов ". Сега, когато е бил обсъждан бюджета, в него за следващ път, както вършат конгресмените всяка година, е била включена възбрана за каквато и да е помощ - военна, материална, оръжейна - за " Азов ". И всякога Пентагонът възразявал срещу това, опитвал се да изключи тази възбрана от американския бюджет. " Това приказва доста ".

Министър Лавров удостовери, че Русия ще продължи да укрепва силите си в Украйна
“Смятам, че би трябвало да продължим нашата линия, която беше обрисувана от нашия водач на място, би трябвало да укрепим нашите качества, както софтуерно, по този начин и откъм военнослужещи, които след частичната готовност са минали сериозна подготовка. Значителна част от тях към този момент са на място, по този начин да се каже, само че множеството не са на първа линия. На първа линия се бият експерти, военнослужещи на контракт, забележителна част са от запаса ”, означи той. - “И ще продължим да укрепваме нашите сили. Това решение беше взето през септември. Както знаете, беше назначен командващ на взаимните сили и ние сме ангажирани с дейности, които ще ни разрешат да работим доста по-ефективно на тези територии в най-близко бъдеще ”.
За мирните договаряния: Съединени американски щати не разрешават на Украйна да води мирни договаряния, надявайки се да изтощи Руската федерация
Руският външен министър уточни, че Москва е упреквана, че отхвърля да договаря, макар че президентът Владимир Путин неведнъж е казвал, че няма съществени оферти.
“Сега всички още веднъж приказват за нуждата от договаряния, само че незабавно ни упрекват в отвод от договаряния, макар че Путин неведнъж е казвал, че няма съществени оферти “, означи Лавров. “Примерът с истанбулската история ясно демонстрира, че тогава ги плеснаха по ръцете и споделиха: " Рано е, не сте изтощили Русия до такава степен, че ние, американците, да мислим, че това към този момент е задоволително ”, сподели още Лавров.
“Казват, че Киев е подготвен, а Русия не желае - това се прави на фона на обстоятелството, че Киев заявява, че в никакъв случай няма да седне на масата, до момента в който не освободим нашите родни украинско-кримски земи и така нататък ”, - продължи министърът. “И към този момент споделят, че няма да седнем на масата, до момента в който Русия не капитулира, а Кулеба сподели, че до момента в който Русия не заплати репарациите ”.
Лавров разяснява и думите на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, че Украйна би трябвало да успее на бойното поле, с цел да избегне Трета международна война: “Когато човек приказва такива неща, в случай че е направил умишлено изказване, значи несъмнено има нещо поради, което обаче крие “, сподели Лавров.
За новоприсъединени територии: Трябва да бъдат изцяло освободени териториите на четирите района, влезнали в състава на Русия
За СВО: Русия не се стреми към " ярки настъпателни интервенции " по време на СВО, като Украйна
Министърът означи, че украинската страна работи в името на медийния резултат, тъй че Западът да продължава да възпява настоящето управление като " представители на същинската народна власт "
“Ние не действаме със спонтанни, настъпателни, зрелищни интервенции, както практикува украинската страна, като предписание, без значение от загубите, единствено и единствено да се реализира медиен резултат тук и в този момент, тъй че Западът да продължи да възпява настоящето управление като " представители на “истинската народна власт “, сподели министърът.
Лавров обърна внимание и на обстоятелството, че на Запад се пропагандира лозунгът, че в този момент на Киев не може да се „ отхвърля нищо “.
“ Всъщност, те му отхвърлят! Там също има умни хора, които схващат, че някои типове оръжия не могат да бъдат предадени в ръцете на този режим ”, продължи ръководителят на съветската дипломация.
За Меркел и Минските съглашения: Преди няколко години Меркел предложи директни договаряния сред Москва и Киев
“Ангела Меркел, няколко години преди края на нейния канцлерски мандат, в диалог с президента Путин, когато той още веднъж ѝ обърна внимание върху написаното черно на бяло и за нуждата от решение на въпроса със специфичния статут на Донбас, в директен разговор сред Киев, Донецк и Луганск, тя му сподели: “Владимир, разбираш ли, всичко е наред. Всъщност вие решавате всичко в Донбас, вие би трябвало да преговаряте с Киев ”.
Изявлението на Меркел в изявление за Die Zeit, че споразуменията от Минск са били опит да се “даде време на Украйна да стане по-силна, за борбата с Русия ”, съгласно Лавров удостоверява, че Западът не е имал желание да извършва Минските съглашения.
Той напомни и решенията от срещата на върха в Нормандия. “През декември 2019 година, когато се организира срещата на върха на Нормандската четворка в Париж, специалисти – както специалисти на Кремъл, от администрацията, по този начин и от нашето министерство – приготвиха координиран текст на съглашението, който удостовери главните положения на съглашението от Минск и първите точки в тези Парижки съглашения включваха преустановяване на огъня и удължаване на силите по цялата дължина на линията на прикосновение. Това беше според с всички страни ”, сподели той.
За неофициалните оферти на Съединени американски щати: Съединени американски щати импровизирано предложиха на Русия да се проведат срещи, само че те се провалиха
“Имаше няколко такива неофициални оферти през този интервал (от САЩ). И всякога се съгласявахме. Една от тях се реализира - среща сред шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс и шефа на Руското разузнаване Сергей Наришкин в Анкара ”, сподели Лавров. “Имаше и други паралелни визити, също по искане от Вашингтон. Никога не сме отказвали. Но по-късно някак се провалиха. "
Лавров акцентира, че срещата сред Наришкин и Бърнс е трябвало да остане поверителна, само че е имало приключване на информация. - " Дребните неща се пазят в загадка и в днешно време ”, добави той.
За връзките със Запада: Русия няма предпочитание да поддържа връзка със Запада
“Е, в този момент имаме доста малко благоприятни условия да приказваме със Запада и в действителност нямаме изключително предпочитание! Когато четете изказвания на външни министри, министър председатели, президенти, те споделят, че е належащо да се занимават със сигурността на Европа против Русия. Преди се споделяше „ без Русия “, в този момент – „ против Русия “, означи министърът.
Лавров разяснява и концепцията за основаване на европейска политическа общественост, като я назова аналог на ОССЕ, единствено че без Русия и Беларус.
“И в скоби означавам, че концепцията на Макрон да сътвори европейска политическа общественост, в случай че кажем тако жестоко, е ОССЕ минус Русия и Беларус. И това го сподели човек (Макрон), който дни по-късно споделя, че е значимо да не се загуби опцията да се изградят някакви структури за сигурност с Русия. Но европейската политическа общественост ще бъде укрепена, те към този момент възнамеряват идната среща на върха за пролетта и се пробват да въвлекат всички наши съседи, като се изключи Беларус “, сподели той.
“И на този декор, несъмнено, нямаме изключително предпочитание да беседваме със Запада, само че когато възникне съответна обстановка, когато Западът намерено прави противозаконни неща, да, ние задаваме въпроси “, заключи ръководителят на съветското дипломатическо ведомство.
 
 
 
27 Дек 2022272726 Дек 2022200023 Дек 2022366022 Дек 20221138621 Дек 2022488120 Дек 20224481КоментариУмните хора28 Дек 2022 22:15ч.
не постоянно имат вяра абсолютно на тези, които към този момент са ги излъгали веднаж, да не се не помнят Минските съглашения, а и освен те, има и други образци в историята с изключение на тях.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Haroldwitib29 Дек 2022 1:35ч.
article http://bighotshop.space
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати бурятмонгол28 Дек 2022 22:58ч.
Планирали са унищожаването на Русия, единствено баламосват Москва с празни приказки. И на запад го знаят, и в Русия са наясно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Срамувам се28 Дек 2022 23:29ч.
Лавров доста добре знае, че го лъжат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Dimitrov29 Дек 2022 5:32ч.
Лавров в този момент е дипломт номер 1 в света!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати аре, стига кремълска агитация от тази конска физиономия:)29 Дек 2022 2:33ч.
Ето, малко наслада за путинистите, по какъв начин търсят помощ от ромите на Индия ---> https://www.youtube.com/shorts/kJcPihk9spk
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Dimitrov29 Дек 2022 5:29ч.
Писна ми и от твоята СВИНСКА физиономия!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Приятелят на съветския колбасен магнат умря от сърдечен удар, породен от „ прекалено пиянство и свръхдоза опиати “ – дни преди „ инцидентно “ да падне от покрива на индийски първокласен хотел29 Дек 2022 3:09ч.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11578729/Russian-sausage-tycoons-friend-died-heart-attack-caused-binge-drinking-drug-overdose.html?ico=topics_pagination_desktop
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Айдееее, още пълзящи!29 Дек 2022 8:57ч.
Много прокопита са налазили тоя конгрес!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Още един критик на Путин „ падна през прозореца “ до гибелта си: Магнатът на саламите изчезна от първокласен хотел – два дни откакто негов другар умря от „ сърдечен удар “ по време на пътуването им до Индия29 Дек 2022 3:10ч.
https://glasove.com/novini/lavrov-po-diplomaticheski-kanali-sasht-ni-kazaha-che-ne-planirat-pryaka-voyna-s-rusiya-i-nyama-da-izprashtat-voenni-spetsialisti-v-ukrayna#comments
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати вЕрвате ли, че магнатът Павел Антов от партията на Путин " Единна Русия ", само че изказал се сериозно за войната в Украйна като теростичен акт е решил да практикува " балконинг ", с цел да загине по време на първокласна отмора в Индия29 Дек 2022 3:14ч.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11574603/Another-Putin-critic-falls-window-death-Tycoon-plummets-luxury-hotel-India.html?ico=topics_pagination_desktop
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ей тук най-сетне всичко е казано - кой, какво и за какво. И не е Съединени американски щати тъкмо, както отколе настояват знаещите, а не дежурните /кан/ализатори:29 Дек 2022 5:54ч.
https://trud.bg/450-%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%89%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%8F%D1%82-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B5/
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Именно29 Дек 2022 5:59ч.
Не са тъкмо Съединени американски щати. А са работодателите на ГрозеН Ристю. Това " дежурните /кан/ализатори ", както е писано нагоре, няма да ви го кажат ни по Централно разузнавателно управление на САЩ ТВ, ни по ьТВ.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЗИП29 Дек 2022 6:02ч.
Войната сред Съединени американски щати и Русия би била един превъзходен новогодишен подарък за планетата.:))
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Старшината29 Дек 2022 7:42ч.
Ти хюмне първо си отслужи военната работа! После се правИ на забавен...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати паф29 Дек 2022 7:20ч.
боязън лозе пази....янките знаят че русия е най-голямата нуклеарна мощ в света, доста добре го знаят, и по тази причина ще си траят, а пушечното украинско месо се топи.....
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати сащ ви споделиха и вие повярвахте!29 Дек 2022 8:54ч.
Пардон, но нелепостта ви коства скъпо и нерви! Нещо от това, дето щатите са ви споделили,да се е изпълнило? На нищо ви направиха, а вие единствено мяукате, че сте “озабочени ”! Питам се чии ползи в действителност защитавате? Допуснахте съветски хора да се избиват между тях за щатски ползи! Пфуй!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ellie29 Дек 2022 8:57ч.
Единственият излаз за Русия, да се реши дефинитивно " украинската рецесия " без повече жертви и от двете страни е: З. Украйна на Полша, поляците ще се оправят с " изгубеното потомство на майдановците ". Задължително връщане на Одеса в рамките на Русия, отнемане от изход на подареното Черно море, както и спиране на " многовекторността на Молдова ", Азербайджан и Армения до Туркмения, Узбекистан, Грузия - това са гнезда на бъдещи спорове, добра политика с Китай и Иран-които също имат интерес да няма спорове в тези републики. Някакво разделяне на 2 елементи Украйна, Западна на Полша - с задължения за индиферентност, междинна с Киев-изконно съветска, и приетите към този момент съветски. В бъдеще Прибалтика, за която Невски води война би трябвало да бъде денацифицирана и усмирена, непременно, след влизането на Швеция и Финландия в НАТО. След Ердоган в Турция идват пропазападни сили.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Русийката бяга барабар29 Дек 2022 9:40ч.
С крадените съдомиялни от Херсон той за Одеса мечтае.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати 1941, 1942, 1943, 1944, 194529 Дек 2022 10:08ч.
Защо да дава безсмислени жертви, като ви вижда по какъв начин недалновидно си вършиме ПР с безпределно доста жертви? Вие по този начин и по този начин се изтощавате сами. Речено е в една мъдра книга за войната: " Огъва ли се, резервира се цяло ". Но това ти с пилешкия си акълец няма по какъв начин да го схванеш. Ще пристигна и нашият ден и тогава ще се криеш на два метра подземен от позор за казаното.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Геофизик29 Дек 2022 9:44ч.
Щатите нямат нито човешки, нито военнотехнически запас да водят война против Русия. При това оставям встрани голямото нуклеарно предимство на Руската империя.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати клоунът США29 Дек 2022 10:09ч.
Накрая изненадващо ще ги думнат по всевъзможен вероятен метод, в случай че не се изплашен в безумието си.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022105924 Дек 2022249717 Дек 2022135628 Дек 2022288
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР