Автор: Мариела Бойкова, ФейсбукРазгледах Фейсбук профила на Васил Терзиев/Vassil Terziev...Последните

...
Автор: Мариела Бойкова, ФейсбукРазгледах Фейсбук профила на Васил Терзиев/Vassil Terziev...Последните
Коментари Харесай

За четири години Васил Терзиев не е споменал нито веднъж ДС във Фейсбук, има четири споделени поста за София

Автор: Мариела Бойкова, Facebook

Разгледах Facebook профила на Васил Терзиев/Vassil Terziev...

Последните 3 г е по-активен във Facebook...

Публикациите му стартират някъде през 2019...

Нито дума за Държавна сигурност и Народния съд...

Нито дума на 1 февруари през годините - това е денят, който от 2011 г е публично избран за ден за респект на жертвите на комунистическия режим.

Иначе, едвам през вчерашния ден, на конференция след формалното му показване като претендент за кмет и през днешния ден в едно ТВ студио - НО в отговор на журналистически въпроси, се е изказал против Държавна сигурност и Народния съд.

А можеше последните към 2 години във Facebook, през които е разгласил голям брой политически постове, тъй като очевидно към този момент е имал желанието да се кандидатира за политически пост, да означи тази дата 1 февруари.

Можеше и през вчерашния ден на формалното показване на кандидатурата му да направи изказване поради рецензиите за фамилията и Държавна сигурност.

А не да чака през вчерашния ден и през днешния ден журналист/водещ да му зададе въпрос...

Какво друго ми направи усещане във Facebook профила му:

- за София: единствено три или четири споделени поста на Борис Бонев - за жълтите павета и ремонта на спектакъл " София ",

- очевидно единствено някогашният министър на енергетиката от Има Такъв Народ Александър Николов в държавното управление на Петков му е най-големият престиж в тази област, тъй като е разгласил много негови отзиви,

- много споделени постове на едни от най-отблъскващите ДБ/ПП пропагандатори за мен във Facebook: Р. Бимбалов, Евгени Кънев, Л. Аламанов, Ат. Чобанов/Bird.

Има и един пост негов от лятото на 2020 - 18 август, във връзка митингите, в които споделя, че се въздържа от политически мнения, тъй като политиката и бизнесът не би трябвало да се смесват + той е представител на редица организации и като подобен негов политически коментар може да се одобри неправилно като позиция на въпросните организации. Иначе той подкрепял митинга, тъй като той в огромната си част не бил политически, не бил против или в поддръжка на партия, персона или институция, а против нездравословен метод на ръководство, и с този митинг протестиращите давали знак, че нови или позабравени лица със остарели пороци не са добре пристигнали...

Предвид протестиращите през 2020 тогава и кой стои зад най-малко част от митинга - прекомерно, прекомерно доверчив коментар на Терзиев.

Румен Радев, Възраждане, Българска социалистическа партия, АБВ с Румен Петков, Александър Томов, Мая Манолова, Отровното трио, Демократична България, хора на Васил Божков, хора от медиите на " положителните " олигарси, други остарели муцини - и поддръжници на гореизброените, бяха участниците в митинга. А държанието на значително от тях беше прекомерно хулиганско, варварско.

Съжалявам да го кажа, само че аз персонално във Facebook профила на Васил Терзиев не видях човек със независимо сериозно гражданско и политическо мислене - а човек, който следва линията на ДБ/ПП инфлуенсърите-пропагандисти, не видях, не усетих личността, която:

- ясно да вижда обществено-политическите проблеми, проблемите в ръководството на столицата,

- да умее независимо и добре да ги комуникира, тъй че да увлича хората с сериозно мислене, визия, прозорливост, хрумвания и слово.

Инфо: Facebook

Алексей Пампоров: Значи, когато става дума за Христо Иванов, Атанас Атанасов и в този момент Васил Терзиев - " никой не трябва да бъде съден, поради родителите си ". Но когато става дума за бащата и майката на Сергей Станишев или дядото на Крум Зарков - " ауууу МаЦква! Централен комитет! Държавна сигурност ".

Ако не осъзнавате какъв брой комичен и презрян е този двоен стандарт към нашите, сигурно сте сюрпризирани, че Костадинов ви назовава " политическа сган " и сте се подписали за " закриване на Възраждане ".

Но... когато аз и шепа ромски деятели през 2014 г се опитвахме да разбираем, че " подчовеци, паразити, нечовешка паплач, която няма място в цивилизацията " (от Костадинов към " ромите " ) е език на омразата - нямахте проблем с това, нали, тъй като трябваше и Москов (тогава от Реформаторския блок) да го отнесе за скотовете, както и създателят на " гея, бея и злодея " (т.е. Станишев, Доган, Сидеров) от ДАНСwithme, както и администрацията на Плевналиев (заради integrate Mangali файл).

Ето, като Катон ще повторя: Комисията за отбрана от дискриминация би трябвало да се закрие във типа, в който съществува в този момент, тъй като няма никакви ефикасни пълномощия и е скопена политически. Трябва да има профилирано звено в прокуратурата, което по бърза процедура да може да реагира против език на омразата и унижение на достолепието. Това е правосъдна промяна, а не да сменяме Пешо и Гошо, щот' не ни кефят.

А, да, и ще би трябвало да се съглася с Борисов. Фактическото започване на предизборна акция нарушава изборния кодекс и е неточно, т.е. аморално. И на мен ми беше симпатично, когато Бонев (за който гласувах тогава) го направи преди четири години, тъй като си го обяснявах с юношески възторг и неумелост. TEDex пърформанса и редицата " мъжкари " от през вчерашния ден обаче не е неумелост. Професионално двуличие е. И пререкание на Държавна сигурност капитали. И мъпетскост.

Ако искахте да повярваме, че желаете експертиза и положително ръководство, да бяхте номинирали Любо Георгиев за кмет (дисклеймър: не го познавам лично).

Айде, спирам да мрънкам. За мнения и полемики - след 15-ти септември.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР