Автор: Кеворк Кеворкянfacebook.com/kevorkkevorkianVN/Реката заляла Белозем и една женица се вайкаше,

...
Автор: Кеворк Кеворкянfacebook.com/kevorkkevorkianVN/Реката заляла Белозем и една женица се вайкаше,
Коментари Харесай

Кеворк Кеворкян: Каналът е запушен, скъпа

Автор: Кеворк Кеворкян

facebook.com/kevorkkevorkianVN/

Реката заляла Белозем и една женица се вайкаше, клетата: „ Абе, няма канализация, по тази причина е цялата работа “.Горката, тя не знае, че и в Бояна няма – като изключим улица „ Секвоя “ и нещо край нея. Същото е и в останалите лъскави крайградски квартали, всички са оставени на милостта на „ ла.нарките “, които почистват септичните ями.

А там има парцели общо за милиарди евро. Само дето, на общината и през разум не й е минавало, когато някой изиска да си направи къща за три милиона евро, примерно, да бъде по този начин добър да ремонтира и улицата, където е парцела му. Сам никой няма да се сети.

Горката женица – да се върнем към Белозем – въпреки че тя можеше да е отвред.Защото Народа не се наситиха да го давят.И към този момент въобще не се тормозят от следващия потоп. София да бъде залята, няма да им мигне окото. Само да не пострадат старините под Ларгото, че там ни е основната горделивост.

Вече са освободени от всякакво съчувствие, това възприятие прозорливо са си го ампутирали. След Аспарухово, където починаха 13 души, даже още след Бисер, съчувствието им стартира да загноява.

Тогавашният фигурант в президентството Плевнелиев цъфна с бронетранспортьор в удавеното село Бисер – и показва някакъв маймунджилък, който трябваше да минава за съпричастие.Съпричастност за потребностите на фотографите, нищо друго, на тия хорица даже и до трупове да се снимат им е прелестно, те без никакво изпитание съумяват да си закачат тъжна физиономия. Макар че, при въпросния човечец едно несдържано хилене постоянно избива отдолу под всичко.И, да – той от дълго време е не запомнил Бисер и клетниците там.

Хубаво е да мечтаем понякога. Например, по какъв начин качват женицата от Белозем на един Ф-16 – да види по какъв начин този най-прекрасен аероплан обезпечава сигурността на мизерния й животец.А и да види, каква свидливост избива отвред пред погледа й.За какъв брой ли секунди ще се сети за поговорката за голия търбух, нагизден с чифте пищови, в този момент пък с осем самолета – красивата фльонга, която ще забучат върху цялата ни простотия.

Всъщност, представяте ли си, какво ще се случи с Общия ни Живот до 2023 година, когато ще ни доставят фльонгата?Колко войни ще сме спечелили – с изключение на онази, която все не започваме: със личните ни маниящини и мечти – най-наложителната война на хартиените Кралимарковци с куркащи вътрешности.

И на края какво се оказа – ще получим по една ракета на аероплан, с цел да пазим вятъра с тях.И още една екстра: ще се фукаме по време на Гергьовденските паради – някой ден, в случай че още ни има.Всичко, което отричаха гаргите, се оказа правилно – и разсрочено заплащане няма да има, както се надяваха, тъй като Америка още не е стигнала до този рахатлък.

Сделката ще остави мръсна лига след себе си, като че ли е правена от невнятни видове, които желаят непременно да бъдат харесани, въпреки вътрешно да се уверени, че никой пет пари не дава за тях.

Пак да си напомним безсмъртната фраза на Никита Хрушчов, по-добра още дълго няма да бъде измислена: „ Българските политици все гледат да надплюят всички “ – а сетне да оближат личната си плюнка, да допълним ние.

И в този момент, какво – даже откакто спазариха фльонгата, от малките екрани не престават да канят Поптодорова.Те, наподобява, просто я ненавиждат и желаят загатна за откраднатото от нея кремче да не увехне в никакъв случай.Канят я като юрист на договорката – въпреки да е най-неподходящият човек за тази цел.

При едно свое телевизионно присъединяване неотдавна тя се похвалила, че е била три дни и половина в цех на „ Локхийд Мартин “ – не прецизирала, коя бурма отФ-16/блок 70 е завъртала, въпреки и на хартия.Сега очаквайте различен слагач да се яви и да каже, че е бил четири дни в същия цех и му дали да отвива бурмата на Поптодорова.

Ето на какви хора е поверила страната експертизата за Ф-16/70 – и е изцяло спокойна, макар че някои от тях се нуждаят от незабавна експертиза, с цел да научат какво, в действителност, съставляват самите те.

В случая с Поптодорова човек най-накрая си споделя, че като няма лустрация за огромните крадци/героите на приватизацията, дано да има най-малко лустрация за дребните крадци.

Но някои телевизионни излъчвания избират да ги гушкат – и едните, и другите.Хей, стига сте се правили на гламави, подбирайте си гостите – не си мислете, че когато се лигавите с един наедрял или малък апаш, нищо не полепва и по вас самите.

До там я докарахме, че безподобни галфони се държат като носители на новите „ цивилизационни “ стандарти – а са си просто кърлежите на престъпната приватизация.Крал някакъв, а вие го зяпате като простаци в кривата уста.Да не мислите, че когато пристигна в студиото ви някой подобен хубавец, не прихващате нещо от него – от лъжливите му „ стандарти “ имам поради, не от далаверите, от тях нищо няма да има за вас.

Ще си останете бедните мишки в неверната черква, окаяните клисари, дето разлиствате „ евангелията “, от които сричат лъжите си ония.

Освен, че изглеждате в такива случаи като безспорни балами, последователно ще извършите и занаята ни баламурски – към този момент всеки от пътя може да стане ефирен водещ.

Питате, кого тогава да каните – доста е просто: ония, на които умишлено им запушвате устите, почнете оттова, няма да избодете очите на Властта, може даже и да й изпишете една крива вежда.

Ако бяхте канили хора, които имат какво да кажат, примерно, за Цветанов, щяхте да помогнете на ГЕРБ в точния момент да се пречисти.Щяхте да станете теляците на ГЕРБ, чест превелика, и да свалите кирта от партията – но не смеете.

Но най-малко Поптодорова не канете, че то е смешка и срам.Или желаете да ни внушите, че дотам е изтънял хумуса в българското общество, та сте опрели до тия. Има ли кой да повярва на сходна простотия?

Женицата от Белозем заслужава да й кажем: Вие нямате и няма да имате канализация, само че и Големият Канал също е запушен.До такава степен, че много постоянно въобще не действа.И Черна Вода се излива на всички места и потапя всичко. Отпушването му по никакъв начин няма да е елементарно.

Но колкото повече ни залива Черната Река, като че ли толкоз повече привикваме с нея. След Бисер и Аспарухово това е естествено – елементарният човек се е примирил, че е зарязан на нейната буря.

Дори да ни отнася към този момент Черната Вода, ние няма да се опитаме да схванем, в какво, в действителност, бъркаме.И женицата от Белозем няма да ни каже.

Кеворк Кеворкян

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР