Автопаркът на врачанската полиция вече разполага с два новопроизведени автомобила.

...
Автопаркът на врачанската полиция вече разполага с два новопроизведени автомобила.
Коментари Харесай

Дариха нови автомобили на полицията във Враца

Автопаркът на врачанската полиция към този момент разполага с два новопроизведени автомобила. Колите са закупени и дарени от Община Враца за потребностите на органите на реда.

Кметът Калин Каменов връчи ключовете на транспортните средства на началника на РУП гл. контрольор Димитър Шейнов и съобщи, че идната седмица ще бъде възложен още един автомобил за потребностите на Детска педагогическа стая.

„ Благодаря на чиновниците, които работят в структурите на Министерство на вътрешните работи и поставят неимоверни старания за обезпечаване на реда и сигурността в нашия град. През годините постоянно сме били положителни сътрудници и имам вяра, че с общи старания ще продължим започнатото! “ – добави още Каменов.



Ръководителят на районно управление (на МВР) – Враца гл.инспектор Шейнов благодари на кметът Каменов за поддръжката и ползотворното съдействие сред двете институции.

На събитието участваха още: шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Враца старши комисар Красимир Йончев, чиновници на Районното ръководство и представители на Детска педагогическа стая.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР