Автомобилното изложение във Франкфурт този септември, по данни на Automotive

...
Автомобилното изложение във Франкфурт този септември, по данни на Automotive
Коментари Харесай

Защо 9 водещи марки няма да участват на Автосалона във Франкфурт

Автомобилното ревю във Франкфурт този септември, по данни на Automotive News, ще пропуснат девет известни международни марки - Peugeot, DS, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Nissan, Infiniti, Mitsubishi и Volvo. На тях се падат към 20 % от европейскиет продажби на леки коли.

Защо редица огромни автомобилнни компании са взели решение да не вземат участие в авторитетния автосалон?

Както изяснява анализаторът на изследователската компания IHS Markit, Ян Флетчър, присъединяване в такива крупни шоу мероприятия като това във Франкфурт излиза на производителите прекален скъпо. Затова все по-често фирмите залагат на онлайн министър председателите или на лични неголеми целенасочени прояви, за показват новата си продукция.

Официалният представител на Автосалона удостоверява информацията, че няколко известни марки няма да участват във Франкфурт. Но не оповестява съответни детайлности по тематиката. По думите му тази година в мотор шоуто ще вземат присъединяване 50 автомобилни компании от Европа, Съединени американски щати и Азия.

Автосалонът във Франкфурт се организира едни път на две години, като се редува с този в Париж.

По-рано представител на френската компания PSA съобщи, че техния отвод за тази година носи индивидуален темперамент, което значи концернът в бъдеще още веднъж да участва на този автосалон.

Представител на Nissan изяснява решението да не се идва във Франкфурт с избрана тактика на марката.

Трябва да се означи, че през предходната година от присъединяване на Автосалона в Париж също се отхвърлиха няколко огромни автомобилни производители.

Ford се оправда с несъвпадение на неговия график за министър председателите на новте модели с времето за осъществяване на автосалона.

Mazda решила да не се бори с вниманието на публиката дружно с френските марки.

В Париж не дойде Volvo, а по този начин също и първокласните марки Aston Martin, Rolls-Royce и Lamborghini. Концернът VW, в който влизат марките Bentley и Lamborghini, реши да икономиса от присъединяване в парижкия автосалон, а да покрие част от загубите, свързани с така наречен " Дизелгейт ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР