Автомобилният бранд Jeep стартира пролетната си кампания, насочена към авантюристична

...
Автомобилният бранд Jeep стартира пролетната си кампания, насочена към авантюристична
Коментари Харесай

Брандът Jeep търси авантюристи с пролетната си кампания

Автомобилният бранд Jeep започва пролетната си акция, ориентирана към рискована му офроуд общественост, стана ясно от пресрелийз на компанията майка Fiat Chrysler Automobile.

От идната седмица марката ще вложи старания в промотирането на новия модел джип Wrangler в цифровото пространство и в телевизионния ефир, както и посредством активации в мобилното си приложение и в действителна среда.

Кампанията „ Семейство и другари “ включва 30-секунден спот, който приканва евентуалните клиенти на марката да се причислят към общността му, а песента към видеото, “Young ”, е основана особено за случая. В обществените мрежи всички някогашни и сегашни клиенти ще могат да споделят своите фотоси и офроуд завършения с хаштаг #JeepFamily.

В мобилното приложение, предопределено само за консуматори, те ще могат да извършват провокации, а в подмяна на това да получават потребни препоръки и да натрупват значки. Следващия месец се приготвя и великденското сафари на компанията в американския щат Юта – съревнование, в което всеки може да се включи с персоналния си автомобил Jeep, в опит да заеме първото място.

Освен това, всеки собственик на модела Wrangler автоматизирано става част от извънредната стратегия Jeep Wave, която предлага 2-годишна безвъзмездна денонощна поддръжка и застраховка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР