Автомобилните производители често показват предупреждение в рекламите, когато показват автомобил,

...
Автомобилните производители често показват предупреждение в рекламите, когато показват автомобил,
Коментари Харесай

Увеличаването на смъртните случаи при автомобилни катастрофи може да принуди компаниите да преосмислят каскадьорското шофиране в рекламите

Автомобилните производители постоянно демонстрират предизвестие в рекламите, когато демонстрират автомобил, изпълняващ невероятни каскади: „ Професионален шофьор на затворен курс. Моля, не опитвайте. "

Но защото смъртните случаи от автомобилни произшествия нарастват всяка година, специалистите се питат дали този тип еднообразен език, който повече или по-малко избледнява на назад във времето, когато транспортно средство гори гума на екрана, стига надалеч задоволително.

Миналия месец Националният съвет по сигурност на превоза прикани за изследване на рекламите на коли, като сподели, че Застрахователният институт за пътна сигурност (IIHS) би трябвало да се опита да дефинира дали има връзка сред рекламите които демонстрират небезопасно държание на лидера и действително шофиране с превишена скорост или неразумно шофиране.

" Почти една трета от смъртните случаи на пътя ни са свързани с превишена скорост и този тип реклама е рискова и способства за културата на превишена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР