Автомобилната марка Polestar обяви, че първата кола на компанията- Polestar 1,

...
Автомобилната марка Polestar обяви, че
първата кола на компанията- Polestar 1,
Коментари Харесай

Polestar 1: Първи динамични тестове и предстоящо участие на Автосалон Пекин 2018

Автомобилната марка Polestar разгласи, че първата кола на компанията- Polestar 1, ще отбележи присъединяване на международното изложение в Пекин, което стартира през следващата седмица.

От Polestar анонсират също по този начин, че наскоро са завършили първите динамични изпитания на колата, като те са се провели в извънредно неблагоприятните условия, които предлага северната част на Швеция.

От марката споделят, че след двуседмичната тестова стратегия, провела се в условия с температури, стигащи до -28 градуса, инженерите и изпитателите са изключително удовлетворени от резулататите, като главната цел е била оценката на хибридната задвижваща система на колата, оптимизирането на окачването и пътното поведение на 1.



Polestar 1, който ще бъде стартиран на пазара в средата на идната година, ще се възползва от цялостния капацитет на Volvo и Geely по отношение на най-новите технологични решения, само че в това време в него ще видим и напълно неповторими решения, характерни единствено за профилираната с бъдещите си електрифицирани автомобили марка.

Автомобилът съставлява двуврато, четириместно купе с хибридно задвижване, което ще предложи на лидера възможност да подчини оптималната мощ от 600 конски сили и оптимален въртящ момент от 1000 Нм. Тези параметри автоматично позиционират колата в сегмента на спортните, а в частност и на първокласните, автомобили.

Уникална линия на Polestar 1, поръчки за закупуването на който към този момент се одобряват, ще бъде тази, че той ще бъде в положение да измине в чист електрически режим до 150 километра, което го слага на върха при хибридните по този параметър.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР