Автомобилната компания Ford се присъединява към First Movers Coalition (FMC).

...
Автомобилната компания Ford се присъединява към First Movers Coalition (FMC).
Коментари Харесай

Ford иска да намали емисиите на CO2

Автомобилната компания Ford се причислява към First Movers Coalition (FMC). Тази световна самодейност употребява корпоративната икономическа мощ и вериги за доставки за мащабиране на пазарите за новаторски технологии за чиста сила.

Синият овал е първият авто производител, който се причисли към това предизвикателство за по-добър климат на Министерството на енергетиката на Съединени американски щати и се ангажира да понижи обвързваните с производството излъчвания от 2022 година

Крис Смит, основен представител за връза с държавното управление на Ford Motor Company - „ Като член на First Movers Coalition, ние в този момент оказваме влияние върху въздействието върху околната среда на нашата верига за доставки, като влагаме в зелена стомана и алуминий. Тази коалиция има капацитета да оформи бъдещето на подвижността с нулеви излъчвания. “

Коалицията сега се състои от повече от 50 компании от пет континента с обща пазарна стойност от почти 8,5 трилиона щатски $ (7,9 трилиона евро). Те желаят да изпратят мощен пазарен сигнал в поддръжка на комерсиализацията на технологии без въглерод.

От своя страна Ford се ангажира да закупи най-малко 10 % стомана и алуминий до 2030 година, при производството на които не се създават съвсем никакви излъчвания на CO2.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР