Автомобили с руски регистрационни номера няма да бъдат допускани през

...
Автомобили с руски регистрационни номера няма да бъдат допускани през
Коментари Харесай

Литва спря да пуска руски автомобили

Автомобили с съветски регистрационни номера няма да бъдат допускани през литовските гранични контролно-пропускателни пунктове , заяви литовската митническа работа пред Руската работа на Би Би Си.

" Автомобили, регистрирани в Русия, няма да бъдат допускани през границата. Гледа се не паспорта на жителя, а регистрацията на колата ", дадоха отговор от ведомството на въпрос има ли значение поданството на влизащите в Европейски Съюз.

Министърът на вътрешните работи на Литва Агне Билотайте сподели пред BNS, че съветските коли, влизащи в страната, би трябвало да бъдат иззети . Това ще важи както за съветски жители, по този начин и за жители на Европейски Съюз. Изключение вършат тези, които пътуват директно до Калининград, в случай че имат нужните документи.

В същото време на латвийския граничен пункт на сътрудник на Би Би Си споделиха, че поради съветските номера " няма да има проблеми от наша страна ". На естонския граничен контролно-пропускателен пункт Лухаама също споделиха, че пропущат коли с съветски номера от Русия.

Финландското външно министерство съобщи , че съветски коли към момента могат да влизат в страната.

В същото време немските митници обявиха, че ще конфискуват коли и персонални движимости от руснаци заради глобите , оповестява " Агенцията " (призната за " задграничен сътрудник " в Русия).

На 8 септември Европейската комисия В изказването се споделя, че вносът на персонални коли и персонални движимости (списък от над 150 артикула) е неразрешен . По-късно Европейската комисия съобщи, че този лист има целесъобразен темперамент и страните от Европейски Съюз би трябвало независимо да решат дали да вкарат забрани или не.
 Санкции?! Русия удря по Украйна с ракети, направени през април с задгранични микросхеми
Санкции?! Русия удря по Украйна с ракети, направени през април с задгранични микросхеми

Украйна зове за по-строги наказания против Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР