Иконата на Св. Вмчк. Мина е в манастира в с.

...
Иконата на Св. Вмчк. Мина е в манастира в с.
Коментари Харесай

Свещеник разказва и за сбъднати молитви в TikTok

Иконата на Св. Вмчк. Мина е в манастира в с. Обрадовци от самото му учредяване. Зографът е Михаил Малецки. Интересна история е, че когато е трябвало да я докара в манастира, му се чупи каруцата. Той съумява да я донесе самичък на ръце ". Това съобщи отец Ириней в NOVA, който дава отговор на въпроси в обществената мрежа Tik Tok.

Той описа, че доста хора идват да благодарят пред иконата за това, че след молитва пред нея имат чедо, задомили са се или са открити движимости, измолени пред иконата. Аз се апелирам Бог да ми даде задача, с която да съм потребен на стадото ". 

" Когато почистим гордостта, стъпваме на здрава почва. Това е в основата на всичко ", изясни той. Целта на неговите видеа в тази мрежа е младежът да бъде защитен.

" Вярата е нещо, което би трябвало да активираме преди тестванията. Бог е разтуха. Където е Бог, там има мир ", сподели отец Ириней. Той счита, че вярата има потребност от актуалните технологии.

За всяка амнистия би трябвало време. Мислите са очите на душата, те демонстрират духовното ни положение, счита духовник Ириней.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР