Автомобилен салон 2022 е само след броени дни и официалният

...
Автомобилен салон 2022 е само след броени дни и официалният
Коментари Харесай

Jaguar Land Rover на Автомобилен салон София 2022

Автомобилен салон 2022 е единствено след броени дни и формалният вносител на Jaguar и Land Rover- Мото Пфое, разгласи, че главният акцент при двете марки ще бъдат първокласният всъдеход Range Rover и мощният Jaguar F-Pace SVR.

Най-луксозният SUV автомобил на планетата беше публично показан в България и към този момент е наличен за поръчка във всички свои версии. Петото потомство Range Rover е емблематичната икона в фамилията на Land Rover и съставлява изящна интерпретация на лукса и персонализацията. Повече от 2 милиона самостоятелни конфигурации на модела са доказателство за небивалия интерес към флагмана по света.

Британският SUV е най-желаният до момента, характеризиращ се с удивително съвременно лъчение и естетическа прелест, софтуерно рационализиране и непрекъсната съгласуваност – за първи път към този момент и със 7 места.

Новият Range Rover се наложи като модел, съчетаващ спокоен комфорт и непоклатимост с неудържима проходимост и справедливо завоюва наградата „ Високопроходим автомобил на годината “ у нас за 2022.

По отношение на моторите, „ Императорът “ е разполагаем с 3.0-литров дизелов мотор с избор от мощ сред 249, 300 и 350 к.с. Новият Range Rover се предлага и с 3.0-литров бензинов елемент с 400 к.с., както и с V8 4.4-литра вид със спиращите дъха 530 к.с. и 750Нм въртящ миг, а от началото на годината - и в PHEV вид.

Премиум автомобилът с лекост ви води до границите на вероятното. И оттатък тях!

Jaguar F-Pace SVR съчетава в себе си всички отличителни характерности на Jaguar – хубав дизайн, ултра точно ръководство, непостижим премиум интериор и свръхмодерни технологии от бъдещето. Предлагащ по-голяма продуктивност, пъргавост и динамичност от всеки път, F-Pace SVR е върховият модел от нашата отличена с награди гама. Дизайнът на F-Pace SVR включва по-големи въздуховоди на предния похлупак, странични въздуховоди на калниците и заден спойлер – като всички те понижават въздушното противодействие. Резултатът е по-добра динамичност и по-добро ръководство.

В основата на F-PACE SVR е мощният 5,0-литров мотор V8 с компресор на Jaguar. Мощност от 550 к.с. (405 kW) подсигурява въодушевяващо преживяване всякога, когато седнете зад кормилото, а с помощта на най-новите технологии – в това число функционалността Dynamic Launch – F-PACE SVR форсира от 0 до 100 км/ч единствено за 4,0 секунди.

От нашите марки, ще имате опцията да разгледате и: Range Rover Evoque, Land Rover Defender, Land Rover Discovery Sport, Jaguar I-Pace, Jaguar E-Pace.

*Източник: www.motopfohe.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР