Автомобилът на попфолк изпълнителя Крум бе подпалена в близост до

...
Автомобилът на попфолк изпълнителя Крум бе подпалена в близост до
Коментари Харесай

Подпалиха колата на Крум

Автомобилът на попфолк изпълнителя Крум бе подпалена наоколо до бул. „ България “ в четвъртък

Около 21 часа артистът получил позвъняване, че колата му гори, в началото приел информацията на смешка, минути по-късно видял служителите на реда и пожарникарите, които потушавали пламъците.

В интервала сред 19 и 21 часа Крум упражнявал във фитнеса. Паркирал е една близка уличка. Тръгнал си и телефонът му звъннал. „ Беше моята пиарка, която ми описа за палежа. Явно са я издирили, с цел да й оповестят. Първоначално не повярвах, скоро ми направиха сходна смешка, и то тъкмо когато бях на подготовка. Бяха ми споделили, че като изляза от фитнеса няма да си намеря колата цяла, оказа се мой другар. Беше преди седмица “. Затова и в този момент Крум помислил, че е смешка, само че когато видял, че от автомобила му е останала единствено задницата, а край останките е цялостно с полиция и пожарникари схванал, че нещата са съществени.

„ По принцип имам догатки кой го е направил, само че на този стадий става дума за догатки. Стресираща работа, веселя се, че няма потърпевши. Тази кола към този момент е покойница, аз знаех, че скоро ще я сменя, само че не знаех, че ще е по този метод “, споделя пред „ Телеграф “ Крум.

източник: Blife.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР