Автомобил с 19-годишен водач без книжка и още 4-ма пътници

...
Автомобил с 19-годишен водач без книжка и още 4-ма пътници
Коментари Харесай

Нощна гонка в насрещното на Тракия завърши с катастрофа, водачът - 19-годишен без книжка

Автомобил с 19-годишен лидер без брошура и още 4-ма пасажери злополука след опит да избяга от полицейски патрул в региона на 180-ия километър на автомагистрала " Тракия ", оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

Около 2 часа полицейски чиновници подали сигнал за прекъсване на лекия автомобил. Шофьорът не се подчинил, ускорил придвижването, направил е заблуждаваща маневра, че ще спре, след което влезнал в насрещното придвижване на автомагистралата.

За да предотвратят случай, служителите на реда присъединили светлинната сигнализация и тръгнали след него. Докладвано е, че са подхванати са заградителни дейности от различен патрул. Благодарение на намесата на втория полицейски екип нарушителят бил заставен да напусне автомагистралата на първата допустима отбивка.

Малко по-късно автомобилът катастрофира. Полицейските чиновници неотложно са оказали първа помощ на лидера, извикана е кола за спешна помощ. Едновременно с това са съумели да задържат и спътниците му - четири лица, някои от които малолетни, които са пробвали да избягат от местопроизшествието.

Водачът, 19-годишен и недееспособен, е настанен в болница със съществени пострадвания. Пътниците са без пострадвания.

Справка за автомобила демонстрира, че той е с прекъсната регистрация, няма гражданска отговорност. В бранш " Пътна полиция " е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР