Автомагистрали - Черно море освобождава 530 работници, съобщи bTV. От

...
Автомагистрали - Черно море освобождава 530 работници, съобщи bTV. От
Коментари Харесай

Автомагистрали - Черно море освобождава 530 от служителите си

" Автомагистрали - Черно море " освобождава 530 служащи, заяви bTV. От сдружението изясняват, че повода по тази причина е, че към момента не са им разплатени 27 милиона лв. за осъществения ремонт на автомагистрала " Тракия " сред Чирпан и Стара Загора.

Синдикалистът на сдружението Петя Стоянова уточни, че служащите не са получавали заплати от декември. " Взимаме това решение да освободим 2/3 от служащите, с цел да могат най-малко да получават приходи от борсата ", сподели Петя Стоянова.

Припомняме, че поради закъснение на заплащанията от страна на страната, от " Автомагистрали - Черно море " излизаха на митинги няколко пъти. След всеки митинг получаваха траншове.
 Комитова си потегля и не знае защо стачкуват
Комитова си потегля и не знае защо стачкуват " Автомагистрали - Черно море "

Не знам и какво ще търсят от районното министерство

напролет и лятото на 2021 година започнаха точно от двете компании " Автомагистрали - Черно море " и ИСА, които си желаеха парите за градежа на правата Чирпан - Стара Загора. Тогава от, че има неизплатени суми, като. Виолета Комитова обаче изрече мнение, че тези две компании по никакъв метод не са свързани с другите, и по-масови митинги, които се състояха в центъра на София, в които се включиха пътностроителни компании, действително неизвършвали активност, само че взимали крупни задатъци за бъдещо строителство.

Първото служебно държавно управление тогава, подписани в нарушаване на закона за публичните поръчки. Общо 3,7 милиарда са, само че от финансовото ведомство признават единствено въпросните 1,3 милиарда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР