Автобусните и автомобилните превозвачи изпратиха благодарствено писмо до премиера Бойко

...
Автобусните и автомобилните превозвачи изпратиха благодарствено писмо до премиера Бойко
Коментари Харесай

Превозвачите с благодарствено писмо до Борисов заради оттеглянето на спорния законопроект

Автобусните и автомобилните превозвачи изпратиха благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов поради отдръпването на Законопроекта за Българска автомобилна камара. Организациите в сектора благодарят и на медиите за правилното и независимо отразяване на събитията от миналите седмици, свързани с митинга на автобусните превозвачи в България.
Публикуваме цялостният текст на писмата:
ДО
Г-н Бойко Борисов
Министър-председател на Р България
Уважаеми господин Борисов,
Позволете ми от името на Национално съдружие на автобусните превозвачи в България, Браншови съюз за стопанска самодейност в превоза, Национално съдружие на автобусните превозвачи, Национален съюз на превозвачите, Корпорация на автомобилните превозвачи в България, Национално съдружие на Българските превозвачи, Камара на автомобилните превозвачи в България, Съюз на организациите в автомобилния превоз, Българска автотранспортна асоциация, Национална транспортна камара, Съюз за нововъведения в автомобилните транспорти, Асоциация за сигурност и просвета в автомобилните транспорти и Сдружение на превозвачите за подготовка и подготовка в автомобилния превоз, да изразя искренна признателност и почитание към Вас за достойната и обективна позиция, която изразихте във връзка Законопроекта за Българска автомобилна камара.
Благодарим за кардиналното Ви решение за отдръпване на противоречивия законопроект. Вие подкрепихте демокрацията, подкрепихте и спечелихте сърцата на почтенните хора, искащи да работят почтено, заслужено и в разговор с страната, а не в интерес на частни корпоративни структури с неразбираем статут. Благодарим за професионализма, с който се отнесохте към казуса, и за това, че защитихте конституционното ни право на свободно сдружаване.
С почитание,
Магдалена Милтенова
ДО
СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ
Уважаеми представители на средствата за всеобща информация,
Позволете ми от името на Национално съдружие на автобусните превозвачи в България, Браншови съюз за стопанска самодейност в превоза,Национално съдружие на автобусните превозвачи,Национален съюз на превозвачите,Корпорация на автомобилните превозвачи в България, Национално съдружие на Българските превозвачи, Камара на автомобилните превозвачи в България, Съюз на организациите в автомобилния превоз, Българска автотранспортна асоциация, Национална транспортна камара, Съюз за нововъведения в автомобилните транспорти, Асоциация за сигурност и просвета в автомобилните транспорти и Сдружение на превозвачите за подготовка и подготовка в автомобилния превоз, да изразя признателност и почитание към Вас за правилното и независимо отразяване на събитията от миналите седмици, свързани с митинга на автобусните превозвачи в РБългария.
За нас е чест, че получихме Вашата професионална поддръжка за изразената от нас позиция по отношение на Законопроекта за Българска автомобилна камара. Вашата дейна ангажираност с казуса разреши обществото да бъде навреме и пълноценно осведомено за опитите за пробутване на един лобистки по своята същина закон, който устройва само ползите на частни корпоративни структури с неразбираем статут.
Вследствие на Вашият професионализъм ние получихме голяма социална поддръжка, която е извънредно скъпа за нас!
Благодарим!
С почитание,
Магдалена Милтенова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР