Автобус, превозващ руски туристи катастрофира в курортния град Анталия, в

...
Автобус, превозващ руски туристи катастрофира в курортния град Анталия, в
Коментари Харесай

Ад край Анталия, четирима загинаха в автобус СНИМКИ

Автобус, пренасящ съветски туристи катастрофира в курортния град Анталия, в Турция, умъртви четирима и рани 15 души, оповестиха силите на реда нощес. Други четирима са в сериозно положение, заяви организация Спутник.



Пътувайки по автомагистрала D-400 за летище Анталия, в квартал Манавгат рейсът се блъска в разграничително оборудване на пътя и се прекатурва в отсрещната лента.

Няколко коли за спешна помощ бяха изпратени в региона, откакто очевидци оповестиха на управляващите за злополуката. Полицията отдели региона и организира следствие по въпроса. Пострадалите са приети в болница в околните лечебни заведения.
На мястото на злополуката са починали трима туристи, а различен е умрял в болничното заведение от раните си.

Изявление, направено от генералното консулство на Русия в Анталия пред Спутник, се споделя:

„ На 2 август към 18.00 часа в региона на Манавгат се случи пътнотранспортно произшествие с присъединяване на мидибуса, пренасящ 22 съветски туристи, които бяха на път за летището, с цел да завършат ваканцията си в Анталия.

Според предварителната информация, дадена от Пътна полиция, лидерът на минибуса е изгубил надзор над транспортното средство и се е преобърнало в отсрещната пътна лента.

В резултат на случая 4 руснаци изгубиха живота си, петима души бяха тежко ранени, двама бяха лекувани в реанимация. Всички ранени са превозени до локални лечебни заведения за първа помощ и спомагателен обзор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР