Автобус на градския транспорт се вряза в мантинелите на Царигадско

...
Автобус на градския транспорт се вряза в мантинелите на Царигадско
Коментари Харесай

Автобус се вряза в мантинелите на Цариградско

Автобус на градския превоз се вряза в мантинелите на Царигадско шосе. Инцидентът е станал в региона на 4-ти километър .

Няма информация за потърпевши. На този стадий се счита, че на водача ме у прилошало. Има обаче и друга информация - за това, че рейсът е бил засечен от различен автомобил.

Отделно втора злополука се случи наоколо, откакто водач на лек автомобил е блъснал патрулен автомобил, който е бил и с включени светлини, заяви Нова телевизия.

В момента придвижването по Цариградско шосе е извънредно затруднено в посока център .

Автобусът се изтегля и пътното платно се почиства от разлива на нафта.

Кирил Георгиев от Столичния градски превоз разяснява пред Нова телевизия, че авариралият рейс е изпреварил различен рейс . Водачът споделя, че транспортното средство е поднесло, защото пътното платно е било мокро. Автобусът е механически изправен, лидерът е с 30 години стаж. Имало е хора в рейса, само че няма потърпевши. Шофьорът е бил прегледан от екип на незабавна помощ.

Красимир Димитров от спешното звено към Столична община съобщи на брифинг, че към момента се обясняват аргументите за случая. По първични данни рейсът е бил засечен от различен участник в придвижването , сподели Димитров. За благополучие няма жертви.

Той даде данни и за вчерашните вреди след . 129 сигнала са подадени . Първоначално са образувани 4 спешни екипа, след това са увеличени.
 Две коли се сблъскаха на столичния бул.
Две коли се сблъскаха на столичния бул. " Черни връх "

Няма потърпевши, а вредите са единствено материални
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР