Австрийското правителство има известни съмнения по отношение на германското намерение

...
Австрийското правителство има известни съмнения по отношение на германското намерение
Коментари Харесай

Австрия с резерви към немския план за имиграцията

Австрийското държавно управление има известни подозрения във връзка с немското желание за подписване на двустранно съглашение, позволяващо на Берлин да отхвърля претендентите за леговище още на границата с Австрия, съобщи канцлерът на Австрия Себастиан Курц, представен от ДПА.

" Все още не знаем какво тъкмо възнамерява Германия, само че още в този момент мога да кажа, че несъмнено не сме склонни да сключваме съглашение, което да е в ущърб на Австрия ", сподели той, представен от БНР.

Ако Германия затегне режима на границите си, Австрия ще последва образеца й, съобщи Курц и добави, че тапите по пътищата, които ще последват при сходно развиване, може в последна сметка да доведат до политически напън за по-добро запазване на външните граници на Европейски Съюз. Идеята за основаване на директни центрове по границата с Австрия може да се окаже сложна за преглъщане от третия сътрудник в ръководещата коалиция в Германия - Германската социалдемократическа партия, разяснява още ДПА, като се базира на изявление на генералния секретар на политическата мощ Ларс Клингбайл. Той съобщи, че ГСДП няма да одобри такива центрове, в случай че те са от затворен вид.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР