Австрийският парламент взе решение за второ заключване на страната, с

...
Австрийският парламент взе решение за второ заключване на страната, с
Коментари Харесай

Под ключ: Втора пълна карантина в Австрия

Австрийският парламент взе решение за второ заключване на страната, с което се лимитира целодневното придвижване, с цел да се предотврати разпространяването на ковид. Новите ограничения за цялостна карантина, направени по образеца на тези, които бяха в действие напролет, ще бъдат приложени от на следващия ден и ще бъдат годни до 6 декември, за фрапантно понижаване на контактите.
В допълнение към заведенията за хранене и хотели, магазините са затворени, като се изключи тези за хранителни артикули, аптеки, банки, пощенски станции, бензиностанции. Ограниченията за придвижване се удължават през целия ден, тъй че жителите могат да напущат дома си единствено в случай че би трябвало да купят най-важните артикули, да оказват помощ на някой различен, да отидат на работа или да се разходят по психологични и физически аргументи, или да разходят домакински любим.
Училищата също се затварят, като по-големите възпитаници минават на отдалечено образование от у дома. За разлика от поддръжката за „ мекия вид “, който беше признат по-рано този месец и предвиждаше полицейски час от 20:00 до 06:00 ч., със затварянето на заведенията за хранене и хотелите този път единствено ръководещите партии - Народната партия и Зелените, гласоподаваха за новите ограничения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР