Австрийският канцлер Карл Нехамер сподели първите подробности от днешната среща

...
Австрийският канцлер Карл Нехамер сподели първите подробности от днешната среща
Коментари Харесай

ПЪРВИ КОМЕНТАР: Австрийският канцлер разказа за срещата си с Путин

Австрийският канцлер Карл Нехамер показа първите детайлности от днешната среща с съветския президент Владимир Путин. Според него това не е било приятелско посещаване в Москва.

Това оповестява РБК-Украйна, базирайки се на Krone Zeitung.

По-специално, Нехамер отбелязва, че диалозите му с Путин са изпратили ясно обръщение. Но въпреки това, в символ на взаимност с Украйна, той е дал да се разбере на съветския президент, че войната би трябвало да завърши.

В изказването се показва, че Нехамер загатва военните закононарушения в Украйна и показва значимостта на тяхното интернационално следствие.

„ Тази война би трябвало да спре, тъй като във войната има единствено губещи и от двете страни “, акцентира канцлерът.

Той също по този начин дефинира срещата като сложна, открита и директна, която не беше приятелско посещаване. В същото време той добави, че макар всички разлики, директният разговор с Русия няма опция.

Припомняме, че през днешния ден Нехамер се срещна с Путин в Москва. За договарянията е известно, че са траяли към час и половина, а срещата е била без здрависване.

Трябва да се означи, че неотдавна Нехамер беше на посещаване в Киев и организира диалози с украинския президент Володимир Зеленски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР