Австрия ни каза, че няма претенции към България, а към

...
Австрия ни каза, че няма претенции към България, а към
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Шенген не е мираж, ще искаме помощ за нова ограда

Австрия ни сподели, че няма искания към България, а към Европейска комисия, тъй като Шенген не действа във вътрешните граници. Втората теза е, че страните, които охраняват външните граници, би трябвало да бъдат подкрепени доста по-активно. Имаме потребност от всякаква техника. Оградата не ни оказва помощ изключително доста.

 

Преодолява се бързо и елементарно.Има за образец гръцката. Нашата е ниска, построена е от слаб материал и елементарно се подкопава, тъй като няма основа под нея. Обезпечили сме зоната зад оградата с друга техника. Зоната сред Малко Търново и Резово е най-трудна. Насищаме зоната с жива мощ, само че обезкървяваме Министерство на вътрешните работи. Ще желаеме да ни подкрепят с нова ограда. Изцяло нова. Гръцката ограда е 6 метра висока.Само такова оборудване може да спре този голям мигрантски напън. 

Народно събрание трябваше да одобри ключовите  законопроекти - Наказателно-процесуален кодекс, касаещ следствие на основния прокурор, закона за битка с корупцията, закона за лицата, които подават сигнали. Това бе действието, с което Народно събрание можеше да ни подкрепи да влезем в Шенген. Депутатите с лекост разясниха по какъв начин с лекост ще трансформират тези законопроекти. Важно е да се резервира значимото наличие в него.

 

Законът за отбрана на очевидците не предизвиква доносничеството. Много хора желаят да дадат информация, само че ги е боязън. Трябва да има опция данните да се ревизират. Един сигнал не може да докара до последствия, с изключение на до инспекция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР