Австралийският тенисист Ник Кирьос отвърна на нападките на световния номер

...
Австралийският тенисист Ник Кирьос отвърна на нападките на световния номер
Коментари Харесай

Кирьос продължи войната с Джокович: Новак е странна котка

Австралийският тенисист Ник Кирьос отвърна на нападките на международния номер 1 Новак Джокович след успеха си над Фредерико Ферейра Силва в първия кръг на Australian Open. Той надделя португалеца с 6:4 6:4 6:4.

След дуела Кирьос беше помолен от кореспонденти да разяснява изявлението на Джокович, който съобщи, че не уважана австралиеца отвън корта.

„ Ето ни. За мен това е необичайно, тъй като, знаете ли, прочетох мненията му, той сподели, че не ме почита отвън корта. Всъщност за мен би имало смисъл, в случай че той беше споделил: „ Вижте, аз не почитам индивида на корта “, тъй като разбирам, в случай че той не е склонен с някои от моите лудории по корта, които съм правил в предишното. Но не съм сигурен по какъв начин не може да ме почита отвън корта. Мисля, че минавам през нещата извънредно добре, изключително по време на пандемията. Доставях храна по време на пандемията на хора, които не получават или не могат да получат провизиите си. Бях извънредно деликатен какво върша. Не желаех да популяризирам вируса на никого. Сега, в действителност, се пробвам да подарявам още храна на хора, които се нуждаят от нея. Така че за мен е доста необичайно за какво той би споделил, че не ме почита отвън корта. Всъщност върша доста положителни неща отвън него “, съобщи Кирьос.

„ Той е доста странна котка, Новак. Той е неповторим тенис състезател, само че за жалост някой, който си прави празненство по време на пандемия, не знам дали мога да вярвам на подобен човек. Това е много неприятна постъпка за мен “, продължи австралиецът, който засегна и тематиката за това кой е най-хубавият тенисист за всички времена.

"He's a very strange cat "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР