Австралийският пилот Даниел Рикардо, който ще напусне тима на Макларън

...
Австралийският пилот Даниел Рикардо, който ще напусне тима на Макларън
Коментари Харесай

Рикардо намекна, че ще остане във Формула 1 и догодина

Австралийският водач Даниел Рикардо, който ще напусне отбора на Макларън в края на сезона, загатна, че може и да остане в спорта, макар че няма сделка да кара в различен тим за през идващия сезон. Това би означавало, че той може да се появи като авариен водач.

Рикардо е имал договаряния с Алпин, преди от тима да се насочат към Пиер Гасли от Алфа Таури. Мястото на австралиеца в Макларън пък ще бъде заето от Оскар Пиастри. Единствената вяра за някогашния водач на Ред Бул остава мястото в Хаас, само че там въпросителните са доста. Все още не се знае дали Гюнтер Щайнер и компания ще разчитата на Мик Шумахер и за през идващия сезон, или ще търсят негов заместител. За диалози сред Рикардо и американския тим няма информация.

Самият Даниел Рикардо загатна за позиция като авариен водач в изявление преди Гран При на Съединени американски щати. 

" Ще бъда в близост, не се тормозете. Вижте, обстановката с Макларън...трудно се подготвяш за нещо такова, само че ние имаме проект и още работим по него ", показа той.

Слуховете към Рикардо гласят, че той може да стане авариен водач в Мерцедес или някогашния си отбор - Ред Бул, само че удостоверение към момента няма.

" Искам да съм на пистата и да се боря за победи. Искам да дам всичко от себе си ", добави австралиецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР