Австралийският министър на търговията, туризма и инвестициите Стивън Чиобо е

...
Австралийският министър на търговията, туризма и инвестициите Стивън Чиобо е
Коментари Харесай

Принц Хари кара ергенското си парти в Австралия

Австралийският министър на търговията, туризма и вложенията Стивън Чиобо е поканил принц Хари да чества в страната преди или след идната си женитба с актрисата от Съединени американски щати Меган Маркъл, съобщи ДПА, представен от БЛИЦ.

Министърът предлага на принца да провежда ергенското си празненство в Австралия или да докара булката си на меден месец. Според локални медии в писмо до Кларънс хаус - резиденцията на престолонаследника принц Чарлз, Стивън Чиобо е изброил куп благоприятни условия за ергенско празненство, както и разновидности за сватбено странствуване.

"Организираме много ергенски празненства. Разполагаме и с обилие от занимателна дегизировка. Можем да го издокараме като стюардеса или с хавайска поличка ", написа Чиобо, представен от Голд Коуст бюлетин.

Според министъра принц Хари и годеницата му могат да прекарат седмица преди сватбата в Австралия и да се отдадат на "адреналинови празнувания " - обиколка на кръчми с хеликоптер, плуване с бели акули, напредване с реактивна раница.

За сантименталния меден месец Стивън Чиобо предлага младоженците да се възползват от лукса и уединението на Лизард айлънд - остров от Големия бариерен риф. Принц Хари, който нееднократно е посещавал Австралия, и Меган Маркъл ще се оженят през май идната година, напомня организацията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР