Австралийски синоптици предупреждават, че бурята, приближаваща източния бряг на Зеления

...
Австралийски синоптици предупреждават, че бурята, приближаваща източния бряг на Зеления
Коментари Харесай

Синоптици: Бурята край бреговете на Австралия може да се превърне в метеорологична бомба

Австралийски синоптици предизвестяват, че бурята, приближаваща източния бряг на Зеления континент, може да се трансформира в рядка „ метеорологична бомба “, оповестява NCA NewsWire.

Според него, във вторник и сряда в щата Нов Южен Уелс се чакат големи талази, бурни ветрове и проливни дъждове.
 Бурята „ Грейс “ се трансформира в вихър покрай Мексико Бурята „ Грейс “ се трансформира в вихър покрай Мексико
Метеоролозите оповестиха, че тропическата стихия " Грейс " се е засилила до вихър в сряда, до момента в който се насочва към брега на Мексико, заплашва...

По-специално Сидни и близките региони могат да се сблъскат с най-лошото време, сподели метеорологът Том Сондърс пред Sky News Australia.

Той разясни, че вълните може да доближат над осем метра височина, до момента в който австралийската метеорологична работа предизвести за петметрови талази. Но даже нейните сътрудници позволяват вероятността вълнението да бъде по-силно и да аргументи ерозия на почвата по крайбрежието.

Метеорологичната работа издаде в понеделник предизвестие за Сидни и за други елементи на Нов Южен Уелс, призовавайки хората да стоят надалеч от океана и да не оставят колите си под дърветата.

Според прогнозите скоростта напразно във вторник може да доближи към 100 километра в час, чакат се до 50 мм превалявания, а тук-там може да стигнат и до 90 мм.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР