Австралийски рибар на име Джейсън, наскоро изважда от водата нещо

...
Австралийски рибар на име Джейсън, наскоро изважда от водата нещо
Коментари Харесай

Какво е отхапало главата на гигантска мако акула?

Австралийски риболовец на име Джейсън, неотдавна изважда от водата нещо изцяло ненадейно, а точно, глава на голяма акула, която е била отхапана от по-голям див звяр.Мистерията е кой тъкмо би могъл да го направи. Още по-голяма акула? Акула мегалодон, който е оживял до нашето време? Или един от тези морски змейове, за които се споделя в митовете за океана?Джейсън ловил риба покрай брега на Нови Южен Уелс (New South Wales) и хващал дребни акули, когато видял огромно парче месо във водата, което се оказва глава на голяма акула мако.

 1 - Какво е отхапало главата на гигантска мако акула?
Съдейки по раните по плътта, нещото, което е нападнало тази акула, е имало доста огромни челюсти. И тези челюсти са били доста мощни. “Отрязаната ” глава на акулата тежи към 100 кг, от което следва, че самата акула евентуално е достигала към 4 метра.Според Джейсън, този улов е „ изцяло луда находка “ и скоро разгласява фотография във Фейсбук. Под фотографията бързо се събират мнения за това, кой е нападнал акулата мако.Факт е, че макото са доста мощни и нападателни акули, и доста рядко стават плячка, защото с изключение на горепосочените признаци, те са и най-бързите акули, като могат да доближат скорост от 74 км/ч.

 Акула Мако
Акула Мако Според някои догатки, кит палач или ято китове убийци могат да нападат макото. Самият Джейсън допуска, че тигрова акула може да е умъртвила тази акула. Тигровата акула може да доближи доста огромни размери, над шест метра.
Един от потребителите написа, че съдейки по следите на главата, може да е нападната от огромна бяла акула или група огромни бели акули. Той написа: “Това несъмнено не са косатки. Те, като предписание, в случай че нападат акули, ядат единствено черния им дроб и не допират нищо друго. ”Правят се единствено догадки и догатки, само че въпросът остава – какво е отхапало главата на тази голяма акула?Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР