Австралийски рибар край бреговете на Нов Южен Уелс извади от

...
Австралийски рибар край бреговете на Нов Южен Уелс извади от
Коментари Харесай

Рибар извади огромно чудовище със страховити зъби

Австралийски риболовец край крайбрежията на Нов Южен Уелс извади от водата триметрово създание с остри като бръснач зъби.

Улавянето на мистериозното страшилище е сложило и въпроса към кой тип би трябвало да бъде класифицирано. Джейсън Мойс споделя снимки на дълбоководния звяр и признава, че не знае какво тъкмо съставлява. Но позволява, че това е змиорка, оповестява се на страницата на Trapman Australia във Фейсбук.

„ Вижте тази голяма змиорка, уловена в Питуотър, Нов Южен Уелс. Никога не съм виждал нещо сходно. Не е щука или сребриста змиорка. Зъбите са като на мурена. Но муцуната е плоска “, написа рибарят за своя нов и необикновен улов.

Според рибаря, който се занимава с търговски лов на риба, за 50 години не е виждал сходно нещо.

Рибата е уловена в устието на река Питуотър в югоизточна Австралия. На една от фотосите, които той показа за улова, съществото е поставено покрай борда на лодката. Снимки на необикновената риба обиколиха интернет. Потребителите оставиха стотици мнения за това по какъв начин може да се споделя уловеният тип.

„ Строфидон или тънка гигантска мурена (Slender Giant Moray). Те се срещат на юг до южен Куинсланд. Трудно е да си представим, че някоя от тях е стигнала толкоз надалеч на юг. Но по-високите температури на морето ще доведат до това, че това ще се случва по-често “, написа Алекс Лоу.

Създанието е наречено от потребителите морска змиорка, дългоопашата мурена и зелена мурена. Но множеството коментиращи изглежда се съгласяват с мнението на Джейсън Мойс, че това е тип змиорка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР