Австралийската полиция арестувала четирима души по подозрение, че са внели

...
Австралийската полиция арестувала четирима души по подозрение, че са внели
Коментари Харесай

Заловиха дрога за 200 милиона долара, маскирана като лют сос

Австралийската полиция арестувала четирима души по съмнение, че са внели 400 кг метамфетамин в страната. Дрогата била скрита в бутилки с пикантен сос, заяви БГНЕС.
Служителите на граничната защита на летището в Сидни ревизирали пратка със сос „ шрирача”, идваща от Съединените щати, и разкрили в нея опиати на стойност 207 милиона щатски $.
Малко по-късно четирима мъже на 30, 34, 36 и 45 години били задържани, като австралийската полиция се свързала с управляващите на Съединени американски щати, с цел да разпознава подателя. Стюарт Смит, изпълняващ длъжността началник на полицията в Южен Уелс, споделя, че опиатите са открити в 768 бутилки. Четиримата задържани са значими членове на незаконна група, разясняват проверяващите.
Напоследък използването на метамфетамини в Австралия понижава, само че съгласно държавната статистика зависимостта от опиати се е нараснала. Това не е първият път, когато австралийската полиция съумява да предотврати доставката на опиати в страната.
През юни граничните чиновници в Мелбърн откриха пратка с метамфетамин с цена на улицата 1.2 милиарда австралийски $ (800 милиона долара), скрита в аудиоколони.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР