Австралиецът Ник Кирьос демонстрира самочувствие и изрази надежди, че може

...
Австралиецът Ник Кирьос демонстрира самочувствие и изрази надежди, че може
Коментари Харесай

Кирьос: За първи път съм сред фаворитите за титлата

Австралиецът Ник Кирьос показва самочувствие и изрази очаквания, че може да стигне надалеч на домашния шампионат от Големия шлем в Мелбърн, който започва идната седмица.

Кирьос загатна за класата си през предходната година, когато игра край на " Уимбълдън " и четвъртфинал на Откритото състезание на Съединени американски щати и той е подготвен да покаже най-хубавото от себе си пред своя аудитория на Аустрелиън оупън.

" Аз съм един от най-хубавите играчи в света ", сподели Кирьос пред кореспонденти в Мелбърн.

" Определено ще пускам Откритото състезание на Австралия с убеденост и мисля, че потвърдих, че мога да стигна надалеч в шампионат от Големия шлем. Така че се надявам с поддръжката на цяла Австралия, да изкарам положителни две седмици ", сподели още 27-годишният тенисист.
 Разграбиха за 58 минути билетите за мача сред Джокович и Кирьос Разграбиха за 58 минути билетите за мача сред Джокович и Кирьос
Най-доброто му показване на домашния шампионат от Големия шлем беше преди седем години, когато доближи четвъртфиналите. Аш Барти предходната година завоюва купата при дамите и постави завършек на дългото очакване за локален първенец на сингъл на Откритото състезание на Австралия, само че чакането за трофей в шампионата за Австралия при мъжете продължава към този момент 47 години.

" Не виждам прекомерно надалеч напред, просто се надявам да ходя последователно малко по малко. Сега съм един от любимците, което е извънредно за мен, нормално съм новобранец. Това е първият път, когато се усещам като едно от момчетата, които могат да вземат трофея ", сподели още Кирьос.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР