Авокадото е плод изключително богат на полезни хранителни вещества. Той

...
Авокадото е плод изключително богат на полезни хранителни вещества. Той
Коментари Харесай

Как да се възползваш максимално от авокадото у дома?

Авокадото е плод извънредно богат на потребни хранителни субстанции. Той съдържа витамини B, C и E, както и лутеин. Грижи се за положителните равнища на холестерола и като потребна лой, работи като главен конструктивен детайл за хормоните.

Авокадото намира необятно приложение освен в храненето за разнообразни сладки и солени предписания, а и в козметичната промишленост.
Доказаните изгоди от авокадото
Авокадото е богат на хранителни субстанции източник на доста основни витамини и минерали и е обвързван с голям брой евентуални потребни резултати...
Прочети повече
Какви са изгодите за здравето от спирулината

Какво да върша с разваленото авокадо?

Авокадото не се слави с дълготрайния си живот. В един миг е твърдо и недоузряло, а в идващия към този момент е готово да мухляса. Но не се тревожи – приложение постоянно ще се откри.

Извади костилката и премахни кожата, отдели тъмните места, където е почнал да се скапва плодът, и го намачкай в купичка.

За кожа:

Ако искаш да си направиш маска за лице – можеш да го използваш в недопечен тип на каша без да добавяш нищо. То ще хидратира кожата ти и ще я направи доста по-мека. През зимните месеци, в случай че страдаш от сензитивна и доста суха кожа, капни няколко капки бадемово масло – това ще обезпечи спомагателна хидратация.
Ето това е най-лесният метод за запазване на АВОКАДО до 6 месеца
Авокадото е един от най-полезните плодове. Освен, че е вкусно, то е свръх богато на мастни киселини. Изключително скъп артикул е за не...
Прочети повече
За коса:

Ако искаш да го използваш като маска за суха и изтощена коса, може да добавиш благопожелание яйце и зехтин или кокосово масло, разбираш до приемането на хомогенна примес и престояваш с тях 15 мин. Косата ще е очевидно по-мека и гладка.

Гуакамоле

Сокът от моркови - с какво е потребен?

Ако знаеш, че притежаваш огромно количество авокадо, което няма да използваш и рискува да се скапе, забъркай си гуакамоле. С помощта на малко лимон, то ще издържи в хладилника повече, в сравнение с авокадото в недопечен тип отвън него.

Ето и рецептата:
Ако желаете АВОКАДОТО да узрее за 10 минути, направете ето ТОВА
Авокадото е една от най-полезните храни, само че съвсем в никакъв случай не съумяваме да си закупим узрял плод, който незабавно да можем да консумираме. Д...
Прочети повече
авокадо - 2 бр добре узряло
лайм - 1 бр.
червен лук - 1 глава със междинна величина
домати - 1 бр. приблизително огромен
чесън - 1 скилидка остарял
малко магданоз за усет
сол на усет
черен пипер - 1 ч.л.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР