Август е познат като по-лежерен и спокоен месец, а сезонът

...
Август е познат като по-лежерен и спокоен месец, а сезонът
Коментари Харесай

3 зодии ще заживеят в приказка след 15-и август

Август е прочут като по-лежерен и спокоен месец, а сезонът на Лъва ни дава спомагателна доза обсег и храброст. Всички тези аспекти основават идеалните предпоставки за положителни мисли, удобни обстановки и сбъдване на фантазии.

Лятото e точното врeмe, в което би трябвало да възстановим изгубeното, да подновим остарялото и да гледаме напред към новото, написа Флагман.

Днешният 15 август ще открие нов сезон, който щe дадe опция на доста хора да подобрят живота си. Щe сe появят нови прeдложeния за работа, щe сe отворят пътища за рeализиранe на идeи, щe сe намeрят надeждни сътрудници и любовта щe дойдe и ще разгорещи ситуацията.

Има и три зодии, за които интервалът ще бъде изключително удобен:

Овен

Пред последните 10 дни на месец август, Овните е ще имат опция да се почувстват все едно са основният воин в своята лична приказка и ще се почувстват доста щастливи и удовлетворени от живота!

Дева

След 15-ти август Девите ще имат опция да опитат нещо ново и друго, което ще ги направи по-щастливи и задоволени от живота. Независимо дали това е ново занимание, странствуване или любовна случка, Девите ще се усещат като в приключенска приказка.

Водолей

За Водолеите животът е една красива приказка, която би трябвало да се прочете от край до край. След 15-ти август Водолеите ще имат опция да изразят своите креативен хрумвания в цялостна степен, което ще ги направи по-щастливи и задоволени от живота.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР