Automobili Lamborghini обяви, че спортното SUV предложение на компанията- Urus,

...
Automobili Lamborghini обяви, че спортното SUV предложение на компанията- Urus,
Коментари Харесай

Lamborghini Urus #20 000 заминава за Азербайджан

Automobili Lamborghini разгласи, че спортното SUV предложение на компанията- Urus, е записало следващ връх, получавайки статут на най-продаван модел за най-кратък интервал време.

От Lamborghini Urus анонсират, че производството на URUS е достигнало границата от 20 000 единици от лансирането на SUV модела на пазара през 2018 година.

Юбилейният представител на автомобила, който е бил съединен през днешния ден, е изпълнен във Viola Mithras екстериорен цвят, с черни спирачни апарати и панорамен стъклен таван и е предопределен за клиент в Азербайджан.

е оборудвано с четирилитров, V-образен, осемцилиндров мотор с оптималната мощ от 650 конски сили и оптимален въртящ миг от 850 Нм. В композиция със системата си задвижване на четирите колела, SUV моделът е в положение да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.6 секунди, от 0 до 200 км/ч за 12.8 секунди и оптималната скорост на придвижване от 305 км/ч.

"Urus е съвършено допълнение към нашите суперспортни моделни гами, осигурявайки първокласно и високопроизводително всекидневно шофиране за тези, които се разпознават с нашата достоверна италианска марка ", разяснява Стефан Винкелман, ръководител и изпълнителен шеф на Automobili Lamborghini.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР