Automobili Lamborghini обяви, че компанията преминава през програма за нова

...
Automobili Lamborghini обяви, че компанията преминава през програма за нова
Коментари Харесай

Новата емблема на Lamborghini е като старата, само че е нова

Automobili Lamborghini разгласи, че компанията минава през стратегия за нова корпоративна еднаквост, главен акцент в която е лансирането на новата емблема на именитата марка.

Само по себе си, това решение е от голяма важност за марката като цяло, тъй като както споделят от марката, сходна самодейност се случва за първи път от 20 години насам, само че в това време измененията са толкоз козметични, че умерено могат да останат незабелязани без съответното конкретизиране.

" Промяната в стила се управлява от нова тактика, която включва адаптиране на образното лъчение на марката, с цел да отразява по-добре " смелите ", " непредвидените " и " достоверните " полезности на нейната задача, а точно „ Driving Humans Beyond “- идея, която се трансформира в желание постоянно да се прекрачват границите, стандартите и конвенциите ", споделят от Automobili Lamborghini.



Продажбите на Automobili Lamborghini през 2023 година минаха рекордната за историята на марката граница от 10 000 автомобила ( ), 6087 от които бяха представители на SUV модела URUS.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР