Аутфилдът Еди Росарио и Вашингтон Нешънълс се споразумяха за договор

...
Аутфилдът Еди Росарио и Вашингтон Нешънълс се споразумяха за договор
Коментари Харесай

Еди Росарио и Вашингтон Нешънълс се споразумяха за сделка от малката лига, казва източник на AP

Аутфилдът Еди Росарио и Вашингтон Нешънълс се споразумяха за контракт от дребната лига с покана за пролетни тренировки отвън състава, осведомен човек договорката сподели на Асошиейтед прес в сряда.

Човекът приказва с АП при изискване за анонимност, защото съглашението на Росарио не беше оповестено. Сделката е в очакване на сполучливото довеждане докрай на физически обзор.

32-годишният Росарио е ляв нападател, който е играл девет сезона в огромните лиги с Минесота Туинс, Кливланд Индиънс и Атланта Смели. Той има междинен коефициент на вата през целия живот от.268 и OPS от.755, със 159 хоумърса и 548 RBIs.

Той стартира множеството мачове на Атланта в ляво поле през предишния сезон, като удари 21 хоумърса със 74 RBIs, до момента в който удря.255. Но Брейвс – които водеха мейджърите със 104 победи през 2023 година – отхвърлиха алтернатива за $9 милиона за него този сезон.

Росарио беше звезда в конкуренцията на Атланта за купата от Световните серии през 2021 година В NL Championship Series против Лос Анджелис Доджър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР