Audi разпространи подробности и снимки на обновеното си спортно S3,

...
Audi разпространи подробности и снимки на обновеното си спортно S3,
Коментари Харесай

333 конски сили за новото Audi S3

Audi популяризира детайлности и фотоси на обновеното си спортно S3, което ще бъде налично на цена от 55 600 евро (цена Германия) в дилърската мрежа на марката от втората четвърт на тази година.

От Audi споделят, че новото S3, което ще се предлага във верися седан и Sportback, идва с голям брой софтуерни усъвършенствания, които са надградени с изразителен дизайн на предната част на купето, състезателен дифузьор, изпускателна система с четири накрайника и други, а във връзка с мощността, от компанията дават обещание още по-добра динамичност.

Audi S3 идва с двулитров TFSI мотор, който генерира оптималната мощ от 333 конски сили и оптимален въртящ миг от 420 Нм, което трансформира новата версия в най-мощната досега.

С нарастване от 23 конски сили и 20 Нм, усъвършенствана работа на седемстепенната S tronic предавателната кутия и окачването, Audi S3 е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди, а оптималната му скорост на придвижване е лимитирана на 250 км/ч.



S3 идва с шест конфигурирани режима на държание, като към познатите досега auto, comfort, dynamic, individual и efficiency, при автомобила е разполагаем и dynamic plus.

При S3, от Audi са нанесли промени и по спирачната система, в която са включени вентилирани предни дискове
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР