Audi разпространи първата информация и снимки за новото си многофункционално A6 Avant,

...
Audi разпространи първата информация и
снимки за новото си многофункционално A6
Avant,
Коментари Харесай

Audi показа новото A6 Avant

Audi популяризира първата информация и снимки за новото си многофункционално A6 Avant, за което разясняват, че комбинира динамичен дизайн с върхова ежедневна приложимост и отлична адаптивност.

С изменен и по-динамичен дизайн, Audi A6 Avant идва с товарна съдържимост от 565 литра, а след сгъването на задните седалки, свободният размер доближава 1680 литра. В същото време, от компанията разясняват, че пътното държание, включително и конфигурирането на окачването, има за цел да доставя същинско наслаждение от управлението. За последното, както и за по-добрата маневреност при придвижване с ниски скорости, спомага и предлаганата като в допълнение съоръжение система за управление на задните колела.

Audi A6 Avant е с съществени габарити дължина 4.94 метра, широчина 1.89 метра и височина 1.47 метра, а интериорът му е дава обещание да предложи по-голям шир от този на предшественика и по-добър комфорт благодарение на по-добрата шумоизолация, изцяло новите седалки, предлаганата като допълнително съоръжение бордова система MMI navigation plus с 12.3-инчов екран, специален пакет за филтриране и ароматизиране на въздуха в купето и избор сред четири вида окачване.

Новото Audi A6 Avant се предлага със седемстепенна S tronic и осемстепенна tiptronic роботизирана предавателна кутия, както и във версия quattro с четири задвижващи колела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР