Audi направи успешния SUV Q5 още по-добър и по-привлекателен. Оптимизираният Q5

...
Audi направи успешния SUV Q5 още по-добър и
по-привлекателен. Оптимизираният Q5
Коментари Харесай

Audi Q5 със светлини Oled

Audi направи сполучливия SUV Q5 " още по-добър и по-привлекателен ". Оптимизираният Q5 е проектиран да съчетава състезателен характер с висока валидност за ежедневна приложимост и предлага богата гама от инфоразвлечения и помощни системи. Дизайнът на успешния модел предлага задни светлини с цифровата технология Oled първи в света. Доставката на освежената машина ще започне през есента на 2020 година на цени от 48 700 евро.

За да се подчертае „ Q идентичността “ на Q5 - принадлежноста към SUV фамилията на Audi, страничните въздухозаборници са нараснали във височина и са структурирани с трапецовидни вложки. LED фаровете имат нов светлинен “подпис ” на дневната светлина с висока разделителна способност. Два от дванадесетте цвята на боята са нови.

В интериора с новия, свободно изравен MMI сензорен екран с акустична обратна връзка, няма потребност от въртящ се бутон на централната подпора. Отделение за съхранение в този момент заема освободеното пространство.

Опционалната задна светлина Oled е разделена на три плочки, всяка с шест сегмента. Това дава опция за различни дизайни на подписи за осветление. „ В допълнение към перфектния контрастност, преимуществата на цифровия олед са висока еднородност и минимално разстояние сред сегментите “, казва Стефан Берлиц, началник на Audi Innovations Development, Lighting.

Специфични сюжети за осветление на дома при идване и за излизане от дома са създадени за всяка от трите оферти за задните светлини. Задната светлина също получава различаване на приближаване - в случай че участник на пътя се приближи до стоящия Q5 откъм гърба на по-малко от два метра, всички Oled сегменти се активират. А в случай че Q5 стартира да се движи, оригиналният автограф може да се види отново. Динамичните мигащи светлини също са част от новата технология. " Основното оборудване на Q5 към този момент са LED фарове. Matrix LED фаровете могат да бъдат поръчани като опция ", обявиха от основаната в Инголщат компания.

Базовото Q5 е оборудвано с конвенционален инструментален клъстер с информационна система за лидера в средата. В горната част на гамата се намира Audi Virtual Cockpit Plus, цифров екран с висока разделителна способност с диагонал 12,3 инча и три различни графични оформления. Опциите и възможностите за работа в мрежата са подобрени, а онлайн услугите на Audi Connect свързват Q5 с интернет и трафик инфраструктурата.

Тя предлага сателитни фотоси с висока разделителна дарба от Гугъл Earth, точна информация за потока на трафика и прогнози за пътната конюнктура. Alexa на Amazon също дава достъп до хиляди умения. Друга нова функционалност е офертата „ Функции по поръчка “. Това значи, че MMI Navigation Plus и интерфейсът за смарт телефон на Audi могат да бъдат резервирани когато и да е, даже и след покупката.

Новата оферта започва през есента на 2020 г. с Q5 40 TDI, чийто двулитров четирицилиндров дизел обезпечава 150 кВт / 204 к.с., и 400 Нм въртящ миг, както и има мека хибридна система. Машината се ускорява от нула до 100 км / ч за 7,6 секунди и доближава оптималната скорост от 222 км / ч. Седемстепенният S tronic предава мощността на всички колела по системата Quattro с така наречената ултра технология, която при нормално шофиране изпраща мощността само към предните колела. Ако е необходимо, през два съединителя се включва електродвигателя към задния мост.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР