Атракцията висящ от кран ресторант на пристанището във Варна, който

...
Атракцията висящ от кран ресторант на пристанището във Варна, който
Коментари Харесай

Варненски поет: Висящият ресторант е безумие

Атракцията провесен от кран ресторант на пристанището във Варна, който действа от няколко дни, провокира както позитивни по този начин и негативни отзиви в мрежата

Варненският стихотворец Валери Станков написа във Facebook профила си коментар:

"Увисналата на пристанищния кран във Варна механа е същинско безумство. Още от детските си години, тъй като мама работеше на сточна гара Варна, където кранове товареха вагоните, знам, че е безусловно неразрешено да се подвигат хора с кран и човек да стои под стрелата на крана.

Забраната е изписана на специфични табели, окачени на крановете. Дори офисните, хотелските, блоковите и всички останали асансьори имат най-малко по 4-5 осигурителни въжета и релси, в които да се вкопчат клиновете, в случай че главната макара се счупи, или в случай че моторите превключат на по-висока предавка.

Ако на следващия ден този провесен на кран „ ресторант “, който няма даже и кенеф, а да не приказваме за обикновени хигиенични условия, се срути – да речем, при не дай си, Боже, разкъсване на стоманено въже, или неочакван шквал, а кранове по света и у нас са падали и ще не престават да падат, отговорни в устите на публицистите ще бъдат не ТИМ, не кметът на Варна, а ние – тъпаците, които им ръкопляскаме и цъкаме с език на всяка бизнесменска дивотия. “

От компанията основател на атракцията твърдят, че са спазени всички правила за сигурност, а и има огромен интерес от страна на клиенти. Посетителите могат да избират сред две менюта, като цените са сред 100 и 200 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР