Атрактивният ММА боец Александър Цонев влиза отново в клетката на

...
Атрактивният ММА боец Александър Цонев влиза отново в клетката на
Коментари Харесай

Александър Цонев срещу Лазар Тодев в SFC 9

Атрактивният ММА войник Александър Цонев влиза още веднъж в клетката на SFC - този път в Благоевград на 5 октомври, когато ще се организира бойното шоу SFC 9, оповестява MMA.BG. Негов съперник е боецът Лазар Тодев, който в последните години записа няколко участия в чужбина.

Лазар стартира мощно ММА кариерата си, спечелвайки цели шест надпревари по аматьорски ММА, а в следствие мина и при експертите. Статистиката му е 3-5, като последния му дуел бе през декември против Kevin Graf в Германия, завършил с победа за българина в първия рунд с механически нокаут.

Александър Цонев пък с гръм и тропот се завърна в клетката през 2019-та записвайки две победи с нокаут и механически нокаут в SFC 7 и SFC 8. Последната му борба бе през месец май в SFC 8: The Matrix, където надви над Цветан Чолев "Върколака ".

SFC 9: Fast and Fury ще се организира на 5-ти октомври в зала "Скаптопара ", Благоевград. Билетите са към този момент в продажба в мрежата на Eventim и могат да се закупят на цени от 20 лева Главната борба на вечерта ще бъде реваншът сред Камен Георгиев и Калоян Колев, които си спретнаха 5-рундова война в SFC 7, от която победител със съдийско решение излезе Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР