Атрактивни възстановки, работилници, изложби и приключенски игри очакват посетителите на

...
Атрактивни възстановки, работилници, изложби и приключенски игри очакват посетителите на
Коментари Харесай

Посетителите стават активни участници в атракциите на Международно изложение „Културен туризъм“

Атрактивни възстановки, работилници, изложения и авантюристичен игри чакат посетителите на Международно туристическото ревю „ Културен туризъм “- Велико Търново  от 14 до 16 април в Изложбени зали „ Рафаел Михайлов “

За феновете на по-активни и силови провокации спирката е зоната на „ Escape room Logiscape ”. Групата за исторически възстановки „ Via Pretoria “ ще въвлече посетителите в „ туристически “ атракции от античните времена. За запленените от романтиката и ретро настроението най-подходящо за посещаване е ателието „ Retro Belle Epoque ”.

Международното туристическо ревю „ Културен туризъм “-Велико Търново и тази година обичайно се организира в седмицата преди Великден. Традиционно в програмата вземат участие български и задгранични общини, които показват новите си стратегии и турове, особено създадени за възобновяване на туристическия интерес. Гости и участници във форума са и посолства на държави-емитиращи туристи в България, които с изключение на презентационната си стратегия, ще проведат и работна среща с представители на Министерство на туризма за координиране режимите за интернационалните пътувания сред сътрудниците.

Значимият и уникален на Балканите конгрес се организира по самодейност на община Велико Търново взаимно с Министерството на туризма. Събитието е включено в Годишната стратегия за национална туристическа реклама.

Официалното разкриване на XVII Международно туристическо ревю „ Културен туризъм “-Велико Търново е в 11,00 ч. на 14 април 2022 година
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР