Атмосферното налягане ще се повиши и ще е малко по-високо

...
Атмосферното налягане ще се повиши и ще е малко по-високо
Коментари Харесай

Пак слънчев ден, следобед ще се позаоблачи, но без валежи

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е малко по-високо от междинното за месеца.

Днес ще е слънчево. След обяд ще има краткотрайни увеличени на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от запад-северозапад. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще са сред 25° и 30°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в Централна Стара планина и Родопите едва ще превали. Ще духа сдържан северозападен, по високите елементи - до мощен западен вятър. Температурите едва ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра - към 13°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 25° и 29°. Температурата на морската вода е 25 - 26°. Вълнението на морето ще е към 1 - 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 50 мин. и залязва в 20 ч. и 03 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 13 мин. Луната в София изгрява в 00ч. 07 мин. и залязва в 15 ч. и 50 мин. Фаза: един ден след последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР