Атмосферното налягане ще се повишава, но ще е по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се повишава, но ще е по-ниско от
Коментари Харесай

Прогноза за времето от НИМХ

Атмосферното налягане ще се покачва, само че ще е по-ниско от междинното за месеца.

Днес облачността ще е по-често забележителна. На места, основно в Северна България ще има превалявания от дъжд, в Предбалкана - от дъжд и сняг, които до вечерта ще спрат. Ще бъде прохладно със мощен, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина - плевел вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 7° и 12°, в София - към 7°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна, основно в масивите от Западна България с превалявания от сняг. Ще духа плевел и ураганен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 4°, на 2000 m - към минус 5°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, основно по северното крайбрежие ще има превалявания от дъжд, които до вечерта ще спрат. Ще духа мощен и плевел вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 9°-13°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 55 мин. и залязва в 16 ч. и 56 мин. Продължителността на деня е 9 ч. Луната в София залязва в 4 ч. и 8 мин. и изгрява в 14 ч. и 6 мин. Фаза на луната: четири дни преди пълнолуние.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР